avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu societate de recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu societate de recuperari creante

Am facut acu vreo 5 ani cred un abonament la orange pe numele mamei,am tinut abonamentul mai bine de un an si dupa ce am intrat in imposibiltate de plata nu am mai reusit sa platesc; dupa asta am primit vreo doua fact de la orange dupa care nu am mai primit nimic pana anu trecut pe la sfarsit,cand am primit acasa o instiintare de plata de la de Eos Ksi cum ca sunt datoare cu suma de 1650 pe factura orange.N-am raspuns in nici un fel instiintarii si anul asta m-a contactat telefonic o doamna de acolo ca am de plata aceasta suma si ce pot face; eu am zis ca deocamdata nu pot face nimic si tot a insistat ca sa platesc esalonat...am zis ca o sa ma gandesc si le-am zis ca daca o fii o sa platesc esalonat; bine-nteles ca nu le-am platit nimic nici in ziua de azi; si azi dimineata primesc din nou telefon de la aceeasi doamna care ofensata la mine imi zice ca trimite dosaru la legal sa rezolve ei. As dori daca se poate si ingaduiti sa-mi spuneti in cateva cuvinte ce ar trebui sa fac,si daca se poate ca astia sa puna sechestru pe bunurile mamei.
Va multumesc,
Asa e ... o sa sune haotic ce spun, dar oare de ce sa-mi bat capul pana la urma cu niste nesimtiti care si-au facut bani pe spatele unora care au muncit cinstit. Haideti mai bine sa va ganditi ce servicii va ofera companiile respective, ce au facut pt voi? Stiu doar sa ia banii sub forma unor reclame, dar in rest va fac de bani pe unde pot si unde nu pot... apoi va prind cu 50 de euro datorie si baga asa zise dobanzi si penalitati, va pun o firma de asa zise recuperari pe urme, si va supara telefonic ... eu nu mi-as face probleme legate de cinstea si onestitatea mea in asa caz, intr-o tara condusa de hoti, unde nu o sa se schimbe nimic multa vreme de acum inainte ....
Daca au trecut 3 ani de la data scadenta a obligatiei aceasta este prescrisa.
Daca va mai suna, Spuneti-le exepres ca,creanta lor a fost afectata de termenul de prescriptie!Nu mai discutati cu ei !
In niciun caz sa nu efectuati vreo plata partiala sau sa semnati vreun document de recunoastere/esalonare a debitului.
Sechestru se va pune numai dupa ce se va termina dosarul in instanta privind pretentiile
buna ziua.daca o firma gen eos te castiga in instanta dar nu ai cu ce plati si nici bunuri care sa fie executate ce se poate intampla?
se vorbea ca daca se vrea a se recupera un debit castigat in instanta si exista cauzele mentionate de tine se poate merge pana la a executa bunurile rudelor tale de gradul I sau chiar prin a te actiona in instanta pentru inselaciune, ca sa iti poata recupera prejudiciul astfel... dar nu as putea baga mana in foc .... nu am auzit pe nimeni sa faca puscarie pentru o rata la banca sau mai stiu eu pe unde ... o factura neplatita ..

Alte discuții în legătură

recuperare creanta comerciala Badger Badger Am primit zilele trecute in posta o notificare de la EOS KSI ca inregistrez la ei o datorie de 200 RON consecinta a nerespectarii ctr incheiat cu Orange, ... (vezi toată discuția)
Eos ksi - biroul de credit --restrictionat sa nu mai pot lua credit? florinroh florinroh As avea niste intrebari daca ma poate ajuta cineva.... Pe numele tatalui meu am primit o instiintare de la EOS KSI ca trebuie sa platesc o factura din 2004 in ... (vezi toată discuția)
Creanta orange s.a. adrian7777 adrian7777 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema referitoare la o creanta la ORANGE S.A. Problema sta in felul urmator: Un vecin a venit azi la mine si mi-a inmnat un ... (vezi toată discuția)