avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... complicitate la furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

complicitate la furt calificat

am 20 de ani sunt la prima abatere, si sunt acuzat de complicitate la furt calificat `mai exact au fost furati niste porumbei ...acestea au fost restituiti proprietarului si am mai platit o paguma de 5 mil`pentru ca unu`l a murit`...proprietarul a retras plangere , eu am declarat tot cum sa intamplat la politie si au spus ca vom mai fi chemati pentru inca o declaratie`...ce mi-se poate intampla? pot scapa doar cu o amenda administrativa?
Ultima modificare: Duminică, 7 Iunie 2009
lights, utilizator
Cel mai recent răspuns: lights , utilizator 19:44, 13 Iunie 2009
si in cel` mai rau caz daka vom fi datzi in judecat`...pot sper la o pedeapsa cu suspendare fiid prima abatere`?...
Da, din punctul meu de vedere ati avea sanse mari la o pedeapsa cu suspendare.
Depinde insa si de judecator cum apreciaza.Va puteti angaja si avocat.
Va dadusem exemplul cu furtul gainii pt care s-a aplicat 3 ani cu executare.

avocat Claudiu Lascoschi
va multzumesc extrem de mult `...k mi`atzi dat atatea sfaturi si chear ma`m mai linistit putzin`...deacum` astept sa vad ce se intampla si daka vom fi datzi in judecata cu sigurantza ne luam avocat`dar totushi sper la acea amenda administrativa```dar de e ceva mai rau `sper sa fie o pedeapsa cu suspendare`.....si se pare k am ceva sanse sa scap`mai usor`......va multzumesc inca o data`
Ultima modificare: Marți, 9 Iunie 2009
lights, utilizator
a trecut oluna si cateva zile de la cele intapmlat si nu am fost chematzi pentru o a doua declaratize ...mai poate dura mult pana vom fi chematzi`???si daka ma duk sa intreb de cel care nea` anchetat cum decurge tot`u voi primi vreun raspuns???...????......................????????????
Ultima modificare: Luni, 13 Iulie 2009
lights, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat danyel00 danyel00 salut ! am si eu o intrebare ... Daca am intrat complice la un furt calificat si acuma urmeaza sa se judece cam cat ar fi amenda pt furt calificat (vezi toată discuția)
Furt calificat cu antecedente nccionut nccionut buna ziua! situatia mea este putin cam comlicata :( !!! sa incep: anul trecut prin iunie impreuna cu un coleg de facultate am fost prinsi intr-un supermarker ... (vezi toată discuția)
Ajutoooooooor adriant adriant Buna ziua, un prieten al meu a fost prins ca a vrut sa fure sdintr-un supermarket produse in valoare de 2500 RON. Acestia au fost filmati de catre camerele de ... (vezi toată discuția)