am 20 de ani sunt la prima abatere, si sunt acuzat de complicitate la furt calificat `mai exact au fost furati niste porumbei ...acestea au fost restituiti proprietarului si am mai platit o paguma de 5 mil`pentru ca unu`l a murit`...proprietarul a retras plangere , eu am declarat tot cum sa intamplat la politie si au spus ca vom mai fi chemati pentru inca o declaratie`...ce mi-se poate intampla? pot scapa doar cu o amenda administrativa?
procurorul in functie de ce da amenda administrativa??....gravitatea faptelor?....daca sunt complice si am recunoscut ce sa intamplat si cine a fost autorul faptei si cel care a organizat totul eu avand implicare minima in acest furt ce sanse am sa primesc amenda administrativa??
In mod normal nu cred si nu ar trebui sa conteze.
La Bucuresti asa stau lucrurile.
Ma refer strict la cazul dvs.
Insa nu trebuie avute in vedere si situatiile in care se spune ca este bine sa recunosti o fapta si apoi repercursiunile sunt deosebit de greu de evitat ( atunci cand persoana este nevinovata).
Furt calificat
danyel00
salut ! am si eu o intrebare ... Daca am intrat complice la un furt calificat si acuma urmeaza sa se judece cam cat ar fi amenda pt furt calificat (vezi toată discuția)
Ajutoooooooor
adriant
Buna ziua, un prieten al meu a fost prins ca a vrut sa fure sdintr-un supermarket produse in valoare de 2500 RON. Acestia au fost filmati de catre camerele de ... (vezi toată discuția)