am 20 de ani sunt la prima abatere, si sunt acuzat de complicitate la furt calificat `mai exact au fost furati niste porumbei ...acestea au fost restituiti proprietarului si am mai platit o paguma de 5 mil`pentru ca unu`l a murit`...proprietarul a retras plangere , eu am declarat tot cum sa intamplat la politie si au spus ca vom mai fi chemati pentru inca o declaratie`...ce mi-se poate intampla? pot scapa doar cu o amenda administrativa?
Sigur , actele de ajutor , de inlesnire sunt apreciate in concret.Avand in vedere starea de neliniste , va sfatuiesc sa apelati la ajutorul unui avocat, pentru a se interesa constant de stadiul actelor de cercetare.Succes;)
E greu de spus ce va decide organul judiciar daca ati fost mai multi.
Nu inteleg de ce trebuia sa fiti multi pt niste porumbei.
Daca ati intrat prin efractie si se va face trimiterea in judecata pentru unii dintre inculpati e foarte posibil sa fie toti trimisi in judecata.Aceasta ar fi regula, dar pot exista si exceptii.
In ce a constat complicitatea dvs.?
Din ce spuneti ati fost complice la sustragerea sacului si nu la cea a porumbeilor.
Sub acest aspect gravitatea faptei s-ar putea considera ca ar fi mai redusa.
Ati avea sanse mult mai mari ca in cazul in care cei doi sa fie trimisi in judecata pt dvs sa se aplice doar o amenda administrativa si sa fiti audiat ca martor in instanta, mai ales ca prejudiciul a fost integral recuperat.
Ar mai putea fi vorba si de infractiunea de tainuire cu privire la porumbei.
Furt calificat
danyel00
salut ! am si eu o intrebare ... Daca am intrat complice la un furt calificat si acuma urmeaza sa se judece cam cat ar fi amenda pt furt calificat (vezi toată discuția)
Ajutoooooooor
adriant
Buna ziua, un prieten al meu a fost prins ca a vrut sa fure sdintr-un supermarket produse in valoare de 2500 RON. Acestia au fost filmati de catre camerele de ... (vezi toată discuția)