am 20 de ani sunt la prima abatere, si sunt acuzat de complicitate la furt calificat `mai exact au fost furati niste porumbei ...acestea au fost restituiti proprietarului si am mai platit o paguma de 5 mil`pentru ca unu`l a murit`...proprietarul a retras plangere , eu am declarat tot cum sa intamplat la politie si au spus ca vom mai fi chemati pentru inca o declaratie`...ce mi-se poate intampla? pot scapa doar cu o amenda administrativa?
Nu pot sti acest lucru , cititi atent mesajul de mai sus.Ca sa mai destind atmosfera , cati porumbei ati sustras ? :D E important si acest aspect , in vederea evaluarii prejudiciului cauzat...Luati aminte asupra faptului ca ceea ce mentionez sunt aspecte generale , iar cauza e apreciata in concret ...de la caz la caz.....exactitati nu va pot oferi.Succes.
prejudiciul total din cate stiu a fost de 4-5 mil` si pe care la`m achitat`nu`stiu cati porumbei k nu am participat de la inceput la furt`...ci doar a doua oara dupa acel sac de mancare`.......si care e diferentza dintre furt si furt calificat?....si mai stiu k proprietarul porumbeilor a declarat k nu mai are nici o pretentzie`.....mi` sa mai spus k vom mai vi chemati pentru inca o dclaratie`..pot scapa fara a fi trimis in judecata? ??.lamuritima ce se poate intampla k nu ma pricep`....multzumiri anticipate
Furt calificat
danyel00
salut ! am si eu o intrebare ... Daca am intrat complice la un furt calificat si acuma urmeaza sa se judece cam cat ar fi amenda pt furt calificat (vezi toată discuția)
Ajutoooooooor
adriant
Buna ziua, un prieten al meu a fost prins ca a vrut sa fure sdintr-un supermarket produse in valoare de 2500 RON. Acestia au fost filmati de catre camerele de ... (vezi toată discuția)