avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... termen primire decizie concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

termen primire decizie concediere

Buna ziua! Care este termenul in care ar trebui sa primesc decizia de concediere, avand in vedere ca preavizul s-a incheiat in data de 1.06.09?
Cel mai recent răspuns: Lary_13 , utilizator 16:43, 15 Iunie 2009
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
nu este cazul sa imi multumiti; cea mai mare multumire ( scuze repetitia ) ar fi ca aceste demersuri propuse impreuna cu colegii sa va foloseasca .
andreea
Buna ziua! Va rog sa ma mai ajutati cu niste raspunsuri. Maine merg la ITM sa-mi ridic cartea de munca si la sediu firma. Am dat telefon si am anuntat la firma, le-am spus ca am de gand sa trimit sesizare la Inspectia Muncii, a revenit cu un telefon d-na de la personal si mi-a spus ca maine imi vor da decizia de concediere si fisa de lichidare si mi se vor acorda si cele 2 salarii compensatorii + compensarea in bani a CO neefectuat + plata preaviz. Am sunat si la d-na ce se ocupa cu calcularea lichidarii si mi-a spus ca mi se vor da acesti bani, mie si celor doi colegi, doar daca vor avea bani in firma. Intrebarea mea este daca nu-mi vor da toti banii, pe motiv ca nu au acum si mi-i vor da pe parcurs sa semnez sau nu fisa de lichidare daca nu primesc toti banii maine?
1. Dvs. nu trebuie sa semnati nota de lichidare. Ea se intocmeste si se semneaza de angajator si arata datoriile dvs. catre acesta.
2. Nota de lichidare nu are legatura cu ce aveti dvs. de primit de la angajator.
3. Daca vi s-a spus ca luati banii inseamna ca vi-i da. Fiti mai optimist, nu vedeti totul in negru!
4. In cazul in care nu va pot da toti banii le spuneti ca ii veti da in judecata. Si asta o sa si faceti, in ultima instanta.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz in cazul concedierii colective madalina85 madalina85 Buna ziua! Firma noastra tocmai a facut o concediere colectiva(aceasta concediere a vizat toti salariatii). Vreau sa stiu daca angajatorul are dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Decizie concediere nesemnata ContSters137044 ContSters137044 Buna ziua, Am si eu o intrebare usor retroactiva sa zic asa,daca societatea nu ne-a prezentat nici o decizie de concediere (colectiva)cu mentiunea ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca- desfiintare societate ContSters47405 ContSters47405 Buna ziua, O societate emite o decizie de incetare a contractului de munca conf. art. 65 (1 Codul Muncii fara a acorda preaviz angajatului, si nici plati ... (vezi toată discuția)