Tocmai a primit sefa mea un e-mail in care ii spunea urmatoarele:
" stimata doamna, tinand cont de conditiile economice actuale, avand in vedere reducerea numarului de contracte de leasing financiar incheiate de subscrisa si avand in vedere raportul auditorului extern-Deloitte precum si situatiile financiare ale societatii la nivelul anului 2008, subscrisa se vede nevoita a reduce numarul angajatilor sai prin desfiintarea unor posturi.
In acest sens va aducem la cunostinta prin prezenta desfiintarea postului de administrator produs leasing (adica postul meu) ocupat de GR (mine) si implicit incetarea contractului de munca de la o data si in conditiile ce vor fi comunicate ulterior in cadrul procedurii aferente de concediere, conform dispozitiilor codului muncii si contractului colectiv de munca.
Fata de aceste considerente, va solicitam sa comunicati masura ce urmeaza a fi dispusa catre GR (mine) si sa ne sprijiniti in comunicarea documentelor aferente concedierii ce vor fi transmise ulterior."
Sefa mea mi-a comunicat toate astea insa nu crede ca aceasta concediere are motive intemeiate si legale. Zice ca e abuziv. Mi-e frica...ce sa fac?
as vrea macar sa stiu ca intru in somaj...dar nu spune nimeni nimic....:((
Somaj
martie_2014
Buna ziua
Am un salariat care vrea sa plece in somaj, lucreaza de 11 luni (mentionez ca nu a mai lucrat inainte). Poate primi somaj? Cu ce art i se desface ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj
Rebeckah
Buna ziua, beneficiez de indemnizatia de somaj daca:
-sunt in perioada de preaviz, postul pe care lucrez se restructureaza?
-mentionez ca lucrez la aceasta ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc?
luminitah
Va rog frumos sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: O persoana care este in concediu crestere copil, dupa incheierea acestei perioade poate intra in somaj? (vezi toată discuția)