In 2011 am inceput sa lucrez la o firma cu care am incetat colaborarea prin demisie in 2014, mi s-a dat nota de lichidare cum ca nu am nici un debit fata de aceasta firma.
Dupa aproximativ 5 luni, m-am intors la aceeasi firma pe o alta pozitie.Acum contractul de munca mi s-a suspendat pentru o neregula in sistemul informatic care dateaza din 2013, neregula care figureaza cu userul meu, dar care nu a fost comisa de mine, parola find aflata de catre altcineva si folosita pentru a imi face rau.
Intrebarea mea este urmatoarea, este in regula sa fiu suspendat pentru o neregula aparuta in 2013, avand in vedere ca pe langa faptul ca nu a fost comisa de mine, am primit si nota de lichidare conform careia la data incheirii colaborarii, nu aveam nici un debit si nici o imputatie?
Imi puteti spune care ar putea fi problemele legale pe care le-as putea intampina datorita acelei modificari care apare cu id-ul meu dar nu este facuta de mine?In tot timpul audierii s-a incercat ca eu sa recunosc ceva ce nu am facut, iar apoi am fost amenintat cu o plangere penala
Deci sa inteleg ca plangere penala nu ar avea de ce sa imi faca?Ei mi-au spus sa dovedesc eu ca nu am fost, dar la toate ideile mele de verificare, m-au refuzat