avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare CIM cercetare disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare CIM cercetare disciplinara

Buna seara,

In 2011 am inceput sa lucrez la o firma cu care am incetat colaborarea prin demisie in 2014, mi s-a dat nota de lichidare cum ca nu am nici un debit fata de aceasta firma.
Dupa aproximativ 5 luni, m-am intors la aceeasi firma pe o alta pozitie.Acum contractul de munca mi s-a suspendat pentru o neregula in sistemul informatic care dateaza din 2013, neregula care figureaza cu userul meu, dar care nu a fost comisa de mine, parola find aflata de catre altcineva si folosita pentru a imi face rau.

Intrebarea mea este urmatoarea, este in regula sa fiu suspendat pentru o neregula aparuta in 2013, avand in vedere ca pe langa faptul ca nu a fost comisa de mine, am primit si nota de lichidare conform careia la data incheirii colaborarii, nu aveam nici un debit si nici o imputatie?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 13:38, 7 Februarie 2015
Prin urmare, raman la parerea mea , ca daca fapta imputata este din 2013, atunci nu va mai pot sanctiona.
Imi puteti spune care ar putea fi problemele legale pe care le-as putea intampina datorita acelei modificari care apare cu id-ul meu dar nu este facuta de mine?In tot timpul audierii s-a incercat ca eu sa recunosc ceva ce nu am facut, iar apoi am fost amenintat cu o plangere penala
Singura problema ar fi sanctiunea desfacerii disciplinare a c.i.m. , daca se continua cercetarea disciplinara.
Deci sa inteleg ca plangere penala nu ar avea de ce sa imi faca?Ei mi-au spus sa dovedesc eu ca nu am fost, dar la toate ideile mele de verificare, m-au refuzat
Nu vad ce infractiune ati savarsit , din cele relalate de dvs.

Alte discuții în legătură

Mai pot fi cercetati ? oanaportar oanaportar Directorul unitatii vrea sa dispuna cercetarea disciplinara a 2 salariati. Acestia sunt acuzati ca ar fi cazut in abatere in legatura cu atributiile de ... (vezi toată discuția)
Convocare la cercetare disciplinara curiosul1 curiosul1 am primit un convocator: <<sunteti invitat astazi la data locul ora,,,,pentru urmatoarele nereguli savarsite in perioada sep 2013 -febr ... (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinara razzu razzu Buna ziua, O sanctiune disciplinara (chiar incetarea contractului de munca) se poate da pentru o fapta care s-a intamplat acum 2 ani in urma? Mai ... (vezi toată discuția)