avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Neconstitutionalitate 336 alin. 1 cp duce la achitarea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Neconstitutionalitate 336 alin. 1 cp duce la achitarea inculpatului?

Daca un inculpat a savarsit infractiunea de conducere sub influenta alcoolului, sub imperiul legii noi, iar art. 336 alin. 1 a fost declarat neconstitutional, inseamna ca legea penala nu mai prevede fapta, si urmeaza a fi achitat? Ce efect are in acest caz admiterea exceptiei de neconstitutionalitate a sintagmei "la momentul prelevarii probei"?
Cel mai recent răspuns: VLADtdd , utilizator 11:15, 19 Octombrie 2016
Buna ziu am si eu o intrebare daca imi recunosc fapta si fac acordul cu procurorul de recunoastere a vinovatiei o sa mai merg in instanta sa se mai face vreun proces sau pedeapsa o sa mi-o aplice procurorul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate recalculare alcoolemie victor sorin victor sorin Am avut un eveniment rutier fara victime , doar avarierea auto si un gard . Am fost sa dau proba de singe am platit aceasta proba . Am dorit sa merg pe formula ... (vezi toată discuția)
Ccr a declarat ca neconstitutionala sintagma ''la momentul prelevarii mostrelor biologice'' Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” Plenul Curții Constituționale s-a reunit în ședința de marți, 16 decembrie 2014, pentru a soluționa excepția de neconstituționalitate a dispozițiilor ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru consum de alcool caius1972 caius1972 in momentul retinerii permisului de conducere pt alcool este obligatoriu a se inocmi proces verbal?inreb deoarece mi-a fost retinut permisul acum 5 luni si mi ... (vezi toată discuția)