domnule lascoschi, deși sunteți avocat în situația de față nu înțelegeți absolut de loc sensul termenului de abuz. abuz era dacă userul avea la el bonul de la celălalt magazin și aceștia i-ar fi reținut produsele, în condițiile în care acele produse nu se vând în supermarket. imaginați-vă următoarea situație: intru într-un magazin, îmi iau de pe raft ce îmi poftește inima și mă duc la casă unde le spun că le-am cumpărat din altă parte da' n-am bonul la mine. conform logicii dumneavostră aceia trebuie îmi permită să plec cu produsele.
sau și mai și: intru în magazin, mă servesc cu vrea mușchii mei și la casă le zic că le-am cumpărat din altă parte, prezentându-le bonul fiscal. dar eu am intrat în magazinul lor cu mâinile în buzunare...
sorinacăprioara, cum se face că aveați la dumneavostră produsele, dar nu și bonul fiscal? asta-i una. a doua, cine v-a băgat în cap că la casă ar fi început să facă zgomot? ce-cine-de ce să facă zgomot? codul de bare ”are” alte funcții decât de securitate...
Buna seara stimata doamna,este adevarat ce relatati dumneavoastra si aveti perfecta dreptate dar la intrarea in magazin trebuia sa aveti bonul pentru celelalte produse si sunt convins ca stiati...personalul magazinului sau firma de securitate trebuia sa va invite in camera de interpelare si sa fie civilizati dar din pacate romanii sunt un popor foarte suspicios cu orice si oricine.....conducerea magazinului se bazeaza f mult pe faptul ca nu aveti timp de pierdut prin tribunal....ar trebui sa le faceti o surpriza...ati cerut ceva la mana ca au oprit produsele?...politistii care au venit ce au spus?
sorinacăprioara, cum se face că aveați la dumneavostră produsele, dar nu și bonul fiscal?