avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restanta la asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restanta la asociatie

Buna ziua. Pentru ca nu stiu cum sa incep acest mesaj, o sa intru direct in subiect. Am 4 ani de zile de cand spre rusinea mea si datorita conditiilor financiare nu am reusit sa platesc la asociatie. Pana in acest moment s-a strans o suma restanta de 6153 lei si penalizari in valoare de 6074 lei, astfel incat suma totala de plata este undeva la 12247. De aici si intrebarile:
1. Suma aceasta, sau ma rog, penalizarile se pot negocia la o valoare mai scazuta?
2. Cum am calculat eu, penalizarile pe fiecare luna depasesc 0.2%...daca este nevoie am si o fisa individuala in care sunt trecute suma de plata, restanta si penalizarile, iar ca sa simplific as putea sa o scanez si sa o atasez la mesaj. Este normal ca suma restanta sa fie aproape aceeasi cu penalizarile?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:40, 1 August 2009
poate sfaturile dvs de administrator....sa....olgaxx
Nu prea am inteles unde vreti sa bateti. Am senzatia ca va placeti sa va plangeti pe forum. V-am dat sfaturi utile, urmeaza doar sa le urmati. Ati avut la dispozitie mi se pare ca 10 zile sa contestati la asociatie plata fiecarei luni, daca cei de acolo v-AU pus in carca mai mult. Asa ca, sa nu vorbim de culpa......
Ce vreti sa spuneti d-le avocat? Poate vorbiti si pe intelesul oamenilor. Ce sfaturi ati dat dv ca sa poata fi aplicate de un proprietar nemultumit ? Dv nu ati inteles, asa cum spuneti, dar ce sa se inteleaga din ce spuneti ?
VACANTA PLACUTA!
am un proces cu asociatia de proprietari pentru o penalizare mai mare decat datoria ,datorie care a fost platita inainte de prima infatisare la proces.Singura solutie este cererea unei expertize judiciare .Imi puteti spune cat poate costa acest onorariu ?

Alte discuții în legătură

Calculul penalitãtilor la întretinere cioarec carmen cioarec carmen Pe data de 23.05.2013 s-a dat o hotărâre judecătorească prin care se stabilesc datoriile ce le am la întreţinere + penalităţi ,ambele calculate până ... (vezi toată discuția)
Penalizari de 0,2% pe zi Cristina Crisan Cristina Crisan Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca e corect la o suma restanta de 12,00,la o perioada de 1295 zile,rezulta penalizari de 31,08 lei.Legea asociatie spune ca ... (vezi toată discuția)
Despre penalizari - calcul si incasare jenicaprod jenicaprod Ce procent de penalizari poate aplica o asociatie de proprietari? In cazul unui debit la care s-au calculat penalitati, in cazul unei plati partiale ce se ... (vezi toată discuția)