Buna ziua. Pentru ca nu stiu cum sa incep acest mesaj, o sa intru direct in subiect. Am 4 ani de zile de cand spre rusinea mea si datorita conditiilor financiare nu am reusit sa platesc la asociatie. Pana in acest moment s-a strans o suma restanta de 6153 lei si penalizari in valoare de 6074 lei, astfel incat suma totala de plata este undeva la 12247. De aici si intrebarile:
1. Suma aceasta, sau ma rog, penalizarile se pot negocia la o valoare mai scazuta?
2. Cum am calculat eu, penalizarile pe fiecare luna depasesc 0.2%...daca este nevoie am si o fisa individuala in care sunt trecute suma de plata, restanta si penalizarile, iar ca sa simplific as putea sa o scanez si sa o atasez la mesaj. Este normal ca suma restanta sa fie aproape aceeasi cu penalizarile?
Va multumesc anticipat.
Nu prea am inteles unde vreti sa bateti. Am senzatia ca va placeti sa va plangeti pe forum. V-am dat sfaturi utile, urmeaza doar sa le urmati. Ati avut la dispozitie mi se pare ca 10 zile sa contestati la asociatie plata fiecarei luni, daca cei de acolo v-AU pus in carca mai mult. Asa ca, sa nu vorbim de culpa......
Ce vreti sa spuneti d-le avocat? Poate vorbiti si pe intelesul oamenilor. Ce sfaturi ati dat dv ca sa poata fi aplicate de un proprietar nemultumit ? Dv nu ati inteles, asa cum spuneti, dar ce sa se inteleaga din ce spuneti ?
am un proces cu asociatia de proprietari pentru o penalizare mai mare decat datoria ,datorie care a fost platita inainte de prima infatisare la proces.Singura solutie este cererea unei expertize judiciare .Imi puteti spune cat poate costa acest onorariu ?