buna ziua. am urmatoarea speta...am dat in judecata angajatorul pt plata drepturilor salariale si am cistigat la instanta de fond aceste drepturi , societatea a depus si cerere reconventionala prin care urmarea compensarea drepturilor salariale dar i-a fost respinsa aceasta cerere. apelul formulat de societate a fost admis pe motiv ca nu a fost facuta o expertiza contabila judiciara pt a se stabili cuantumul real al drepturilor salariale. in expertiza efectuata in cauza expertul a apreciat ca mi-au fost achitate drepturile salariale in cuantum de xxx lei DAR DOVADA ACHITARII SUMELOR CATRE RECLAMANT PT ACEASTA PERIOADA CU TITLU DE SALARIU NU A FOST DEMONSTRATA PRIN SEMNAREA DE CATRE RECLAMANT A STATELOR DE PLATA LUNARE. prin urmare instanta la rejudecare mi-a respins cererea pt plata drepturilor salariale si a admis in parte cererea reconventionala a societatii pirite reclamante. hotarirea nu mi-a fost inca comunicata bineinteles ca voi depune apel. intrebarea mea este de ce este discrepanta atit de mare data de cele doua instante mai ales ca in expertiza contabila scrie clar ca plata catre reclamant a drepturilor salariale nu a fost demonstrata.....am sanse in apel sa-mi recuperez drepturile salariale cistigate in prima faza..?
Nu va pot raspunde exact, intrucat nu am cunostinte exacte despre dosarul dvs si apoi nu ma pot substitui procurorului si judecatorului pentru a sti ce pedeapsa , probabil, va primi acel expert. :(
era vorba de demersurile pe care trebuie sa le fac impotriva lor, si nu pedepsele la care se vor putea expune in viitor. credeam ca sunt destul de explicit
Puteti depune plangere penala, dar nu vad ce infractiune din Codul Penal a savarsit acel expert ? Nu sunt sigur ca se incadreaza in neglijenta in serviciu.
Impotriva judecatorului puteti sesiza Inspectia Judiciara din cadrul CSM, asa cum v-am spus.
Daca doriti raspunsuri cat mai exacte pe acest aspect - plangeri penale - puteti posta problema dvs in Sectiunea "Drept penal - probleme serioase cu dreptul".