In anul 2008 am facut un imprumut in banca ,imprumut pe care nu am reusit sa-l achit in totalitate.In prima faza am ramas cu ratele in urma pentru ca ma aflam intr-o situatie financiara dificila iar mai tarziu nu m-a" recunoscut " banca .O sa explic un pic si de ce.Certificatul meu de nastere a fost cu data gresita iar la schimbarea acestuia am primit un alt CNP.Drept urmare imprumutul a fost facut cu datele mele vechi iar cand m-am prezentat cu buletinul nou nu apaream in baza de date.Mi s-a spus sa-mi rezolv problema si dupa aceea sa vedem ce facem.Problema nu e rezolvata nici acum pentru ca nici o autoritate nu vrea (deocamdata) sa-mi elibereze o hartie din care sa reiasa ca sunt aceiasi persoana.Acum am primit o SOMATIE IMOBILIARA de la SECAPITAL S.R.L. prin REPREZENTANT LEGAL KRUK ROMANIA S.R.L prin care ma anunta ca o sa puna in executare silita apartamentul pe care-l detin daca nu platesc in 15 zile.Problema este ca habar n-am cine sunt.Eu nu am nici un contract cu ei(eu avand cu banca).Mi-au trimis si o copie a contractului pe care il am cu banca dar evident nu sunt datele personale pe care le am acum.Va rog din suflet lamuriti-ma ce ar trebui sa fac pentru ca nu vreau evident sa raman fara locuinta.
Multumesc.
Sunt din ce in ce mai bulversata pentru ca nu ma pricep deloc in domeniu si de aceea o sa folosesc citate. Poate mi le explica cineva: "......imobil ce nu are alocat nr CF si nr cadastral proprietatea debitorului..........in baza titului executoriu constand in contract de credit....".....deci pot "vinde" sau nu?
Nu s-a salvat tot mesajul.Ideea este ca odata notata in CF somatia executorului si sechestru imobiliar , eventualul act de vinzare-cumparare nu-i este opozabil ( nu produce efecte fata de tertii , creditor si adjudecatar) care , dupa rezolvarea problemei cu nr. de CF si nr. cadastral , va putea , adjudecatarul , sa-si intabuleze imobilul cumparat , fara sarcini, la licitatia de la vinzarea silita.
Ideea este ca imobilul nu are C.F si nici nr cadastral.Clar eu cand o sa le fac le fac pe datele mele personale actuale(nu am cum altfel) ......deci nu va aparea somatia pentru ca in ea sunt datele vechi.......banuiesc ca pot vinde in aceste conditii nu?Ei nu au cum sa execute ceva fara C.F si nr cadastral nu?
Va agatati de o iluzie.Somatia priveste imobilul si nu datele dvs. de identificare.Creditorul va face un proces prin care se va constata ca persoana cu CNP vechi este una si aceiasi cu cea cu CNP nou si se va identifica imobilul ca fiind al dvs. prin istoricul imobilului , modul de dobindire si va incrie provizoriu hotarirea in CF.Cel mai simplu este sa mergeti la un notar sa platiti o consultatie si veti vedea cum stau lucrurile.El va v-a explica si ce valoare are un astfel de contract de V-C.