In anul 2008 am facut un imprumut in banca ,imprumut pe care nu am reusit sa-l achit in totalitate.In prima faza am ramas cu ratele in urma pentru ca ma aflam intr-o situatie financiara dificila iar mai tarziu nu m-a" recunoscut " banca .O sa explic un pic si de ce.Certificatul meu de nastere a fost cu data gresita iar la schimbarea acestuia am primit un alt CNP.Drept urmare imprumutul a fost facut cu datele mele vechi iar cand m-am prezentat cu buletinul nou nu apaream in baza de date.Mi s-a spus sa-mi rezolv problema si dupa aceea sa vedem ce facem.Problema nu e rezolvata nici acum pentru ca nici o autoritate nu vrea (deocamdata) sa-mi elibereze o hartie din care sa reiasa ca sunt aceiasi persoana.Acum am primit o SOMATIE IMOBILIARA de la SECAPITAL S.R.L. prin REPREZENTANT LEGAL KRUK ROMANIA S.R.L prin care ma anunta ca o sa puna in executare silita apartamentul pe care-l detin daca nu platesc in 15 zile.Problema este ca habar n-am cine sunt.Eu nu am nici un contract cu ei(eu avand cu banca).Mi-au trimis si o copie a contractului pe care il am cu banca dar evident nu sunt datele personale pe care le am acum.Va rog din suflet lamuriti-ma ce ar trebui sa fac pentru ca nu vreau evident sa raman fara locuinta.
Multumesc.
Multumesc d-le bejvoiculescu ca mi-ati raspuns pe intelesul meu si imi pare rau d-le Ilie1111 ca ati inteles ca nu sunt recunoscatoare pentru ajutorul acordat .Dupa cum vedeti chiar in citatul dat de d-voastra am spus multumesc(si nu e singurul , unul fiind sters chiar de moderator fiind considerat offtopic)Ce pot sa spun este ca va multumesc inca o data pentru ajutor ,ca am inteles ca nu toti avocatii stiu ce vorbesc si sa sper ca avocatul pe care ii voi gasi nu face parte din aceasta categorie.Un lucru e sigur ca macar am inteles de unde sa incep demersurile.Tot respectul pentru domnul avocat danpopescu2011 care m-a clarificat in ceea ce privesc pasii pe care trebuie sa-i urmez.D-le bejvoiculescu nu stiu daca am primit aceea instiintare pentru ca dupa cum v-am spus eu nu ma aflu in tara.
Buna seara,
Am ajuns intr-un punct cu problema mea insa v-as ruga daca puteti sa ma sfatuiti inainte sa fac vreo prostioara.Am luat legatura cu o doamna avocat ,iar dansa a sunat incercand sa rezolve problema.A primit un raspuns prin care recuperatorii vor sa trimt o suma,dupa care ei spun ca vom face un nou contract prin care voi depune o rata lunara.Problema mea este CNP-ul.Daca vom face un nou contract voi folosi actele actuale si deci cele 2 contracte nu vor contine acelasi CNP.Credet ca o sa am vreo problema din cauza asta?Doamna avocat mi-a zis sa-i dau un pic de timp ca nu s-a mai confruntat cu asta si ca tre sa vada ce e de facut.Trebuie sa precizez ca INCA nu mi-a eliberat nimeni adeverinta din care sa reiasa ca sunt aceeasi persoana.
Multumesc.
Multumesc ca m-ati ajutat .Am rezolvat aceasta problema cu ajutorul d-voastra.Am obtinut un angajament de plata pe o anumita perioada de timp folosind datele mele vechi(cele care apar in contractul de imprumut )si am rezolvat si cu CNP-ul,obtinand o adeverinta din care reiese ca sunt aceeasi persoana.Multumesc inca o data.
Creditul despre care v-am vorbit ,ar fi trebuit sa se incheie in anul 2018.Dupa plata datoriei conform angajametului de plata semnat cu recuperatorii,de unde sa stiu eu ca acest credit a fost achitat integral (ianuarie 2018)sau ca urmeaza sa achit in continuare pana la data la care s-ar fi incheiat creditul cu banca(sfarsit 2018) evident o suma mai mica (ratele normale pe care le-am semnat cu BCR?Nu vreau sa ma trezesc din nou intr-o asemenea situatie.Adica dupa nu stiu cat timp sa imi trimita din nou tot felul de plicuri sa imi spuna ca de fapt eu achitasem suma respectiva doar pentru a ajunge la zi cu rata?Ce trebuie sa fac ,cand termin plata conform angajamentului de plata?
Multumesc pentru raspunsuri!
Cititi cu atentie prevederile Angajamentului de plata.Trebuie sa existe o prevedere privind achitarea creditului si stingerea debitului.Pentru ca acesta este obiectul Angajamentului de plata.Daca dvs. achitati creditul conform graficului acualizat la final soldul debitor este zero si debitul este stins prin plata integrala a acestuia. Ar trebui sa existe atasat si un grafic de plata de rambursare actualizat.Dupa ce achitati debitul ramas trebuie sa va dea un extras de cont cu sold ramas " zero ".Graficul de rambursare si chitantele de plata sint documente justificative ale platilor efectuate.