dor_42 a scris:
Adica sa inteleg ca Avocatnet.ro a cerut parerea unui om nu unui avocat?Va rog sa nu-mi raspundeti acum ca si avocatul este om, ca asta stiu.Eu personal am incredere in general in avocati fara a avea intentia de a jigni pe cineva ,sau in moderator(banuiesc ca si el este de specialitate).Multumesc oricum pentru raspuns insa nu stiu de ce am senzatia ca ceva nu este in regula.Adica tot aici pe site au fost avocati care au interpretat la fel ca si D-nul Lascoschi ,iar dumneata imi spui ca nu cunoaste legea.Un pic ciudat nu?Daca un avocat nu cunoaste legea atunci cine?!Desi au vizualizat peste 3000 de oameni oare nu e nimeni in masura sa intre in dialog ,ori chiar e incurcat rau?Astept si alte pareri.
Și avocații sunt oameni, deci supuși greșelii. Legal, lucrurile stau exact cum a spus dl. executor mai sus, taman așa.
Nu mai lua de bune chiar tot ce spun avocații. dacă sunt avocați nu e tocmai sigur că și știu despre ce vorbesc. Unii nu știu.
Se pare că aveți și probleme de înțelegere, pe lângă lipsă totală de simțul recunoștinței.
Vi s-au dat sfaturi bune și pe gratis, nu ați catadicsit să spuneți un mulțumesc, dar îndrăzniți să-i criticați pe cei ce au încercat să vă ajute.
Nu mă mit că aveți astfel de probleme, sincer!