avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare datorii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare datorii

Buna am si eu o problema.Acum o luna am imprumutat unui fost politist de frontiera niste bani ,dar nu avea nimic sa-mi dea garantie decat o copie dupa BI; si zicea ca in 3 zile i-mi da dublu suma. ma implora sai dau bani ca altfel se omoara si dupa ce i-am dat bani (nu aveam incotro,suna telefonul zi si noapte) a continuat sa i-mi ceara bani zicand ca mai are o problema de rezolvat si pe urma imi da iar dublu.pe urma amana restituirea banilor de pe o zi pe alta. momentan crede ca sunt cel mai bun prieten a lui dar eu nu vreau decat sa-mi recuperez banii. Am si ceva inregistrari pe telefon dar nu reiese concret f mult.Am aflat ca a mai inselat si pe altii si datoreaza sume mari de bani. ajutatima cum as putea sa-mi scot banii de pe el (am ramas cu restante la banka,chirie,facturi si castigul meu e foarte mic)
Cel mai recent răspuns: sergiu007sergiu , utilizator 16:29, 16 August 2009
va multumesc foarte mult.dar as vrea sa mai intreb ca daca am sal speriu cu niste baieti in urma carei sa iasa cu leziuni usoare ce pot sa patesc?
sergiu007sergiu a scris:

va multumesc foarte mult.dar as vrea sa mai intreb ca daca am sal speriu cu niste baieti in urma carei sa iasa cu leziuni usoare ce pot sa patesc?


Se poate intampla sa patiti o plangere penala, care sa se termine extrem de urat pentru dvs. Mai bine NU.
Asta in cazul in care se va putea dovedi ca leziunile au fost cauzate de sau din cauza dansului .... cu tot respectul dar se pare ca legea din romania nu prea are bun simt fata de pagubiti nici macar sub forma unei sperieturi.... politia nu face nimic, nu demareaza nici macar o ancheta menita sa-l sperie pe tepar... ce sa facem? Sunt in aceasi situatie si tot asa unii imi zic sa ma duc la politie altii ca ma duc degeaba ... altcineva mi-a zis ca e o suma mica 1000 de euro ... asa o fi ... atunci de ce nu o returneaza?!
am sa-i propun sa mergem la notar ca sa punem negru pe alb datoria lui fata de mine.
dar am o intrebare; daca accepta si nu imi da banii pe urma ce se poate intampla mai ales ca nu are garantie?
pot sa recuperez cumva?
X-( #-o

Va rog sa nu abuzati de emoticoane, regulamentul forumului interzice acest lucru. Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 23 Iulie 2009
ContSters20980, utilizator
O hartie semnata, mai ales la notar e un punct in plus pt dumneavoastra ... puteti sa-l actionati in instanta daca stabiliti termene in angajamentul de plata si nu le respecta... Ar fi ceva interesant sa mearga intradevar la notar si sa semneze ceva, sa ma tineti la curent va rog ... :)

Alte discuții în legătură

Imprumut intre persoane fizice- cum recuperez ? Crystynika Crystynika Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este procedura de recuperare a unor bani imprumutati. Banii au fost imprumutati in 2007 pt un an, dupa un an nu am primit ... (vezi toată discuția)
Plangere penala imprumut bani StefaniaLuci StefaniaLuci Buna ziua, As dori sa va cer un sfat. Prietenul meu, in urma cu trei ani, i-a imprumutat unei persoane 6000 de euro, cu contract de imprumut legalizat la ... (vezi toată discuția)
Recuperare banii imprumutati youngrebell youngrebell Buna ziua ! Acum 2 ani de zile am imprumutat un prieten cu 3450 euro si 8100 lei ca sa-si cumpere o masina si sa faca taximetrie si ne-am inteles ca sa-mi ... (vezi toată discuția)