Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →
Ipot da un exemplu. Vreau sa angajazej un inginer de drumuri pe care sa il trimit la autorizare la ISC. El trebuie sa aiba minim 5 ani vechime. Ce document ii pun la dosar din care reiese aceasta vechime pentru indeplinirea conditiilor daca nu copie la caretea de munca? pentru ca inspectoratul cere? De aici vad utilitatea acestui carnet. Daca nu va mai fi el atunci se va gasi altceva, dar in nici un caz cu declaratii se rezolva totul. Scopul nostru nu este doar iesirea la pensie ci pregatirea profesionala continua si evolutia, nu? Asta e parerea mea si nu doresc sa supar pe nimeni.
Eu nu vad justificata la ITM deact activitatea de consultanta si cea de control.
Cum adica se autofinanteaza? Nu prea inteleg eu cum e cu autofinantarea institutiilor de stat, asa ca ma abtin. Eu inteleg ca o soc privata se autofinanteaza, pentru ca nu primeste niciun ban prin lege de la altii :D