dynsky a scris:
locuiesc cu mama soacra care are un drept de abitatie viagera, de trei ani prin rude ,,bine voitoare" aceasta nu mai vrea sa-si plateasca partea ei de intretinere ca sa fie mai categorica aceasta plateste la asociatia de locatari cite 20 de lei pe luna cind si cind cu acordul asociatiei fara acordul meu. mentionez ca sunt debransat de la apa calda caldura gaze toate acestea facindu-se prin forte propri, desi am tolerat aceasta situatie am fost dat in judecata de asociatia de propietari si pus sa platesc in locul ei suma restanta .
va rog sa-mi spuneti ce pot face si cum ?eu ma gindesc la chemare-a in judecata pentru obligatia de a face :">
Dv in titlul subiectului afirmati ca asociatia are dreptul....., deci nu intrebati daca are sau nu dreptul, daca e legal sau nu e legal ci doar ne informati ca "administratia de proprietari are dreptul sa-mi factureze pausal apa rece avind in vedere ca sunt contorizat" !!!!!!
Apoi in continut apare mamasoacra care achita la asociatie cate 20 de lei fara caordul dv. Pai dati-i acordul ! Si ce legatura are mama soacra cu titlui , cu facturarea pausal ? Dar asociatia dv emite factura ?
Mentionati ca va faceti apa calda , caldura, gaze prin " forte proprii"#-o, ca ati tolerat aceasta si ca ati fost dat in judecata sa platiti "in lecul ei", probabil al soacrei, nu ? Pai asociatia evidentiaza separat pe liste cotele de plata pe fiecate membru al familiei sau pe apartament ?
Acum daca tot sunteti in proces de ce sa mai deschideti alt proces ? Judecati-va in acel proces si cereti instantei sa faca dreptate , sa se dea o hotarare pentru plata restantelor separat pentru fiecare.