cel care a folosit de buna voie acel imobil nu are nicio dovada ca asa este. dovada este clara ... actul de inchiriere, comodat, inchiriere, etc semnat cu proprietarul. altfel nu are cum sa dovedeasca in instanta buna intentie si poate fi considerat un raufacator. in fond este cuvintul proprietarului contra cuvintului celui aflat in imobilul respectiv. iar probele fizice (actele) nu-i sint deloc favorabile celui de-al doilea, el nevind niciun documeent care sa-i ateste dreptul de folosinta a respectivului imobil, insa proprietarul da.
CONSTITUTIA ROMANIEI :
Dreptul de proprietate privată
ARTICOLUL 44
(1) Dreptul de proprietate, precum şi creanţele asupra statului, sunt garantate. Conţinutul şi limitele acestor drepturi sunt stabilite de lege.
(2)[b] Proprietatea privată este garantată şi ocrotită în mod egal de lege, indiferent de titular. Cetăţenii străini şi apatrizii pot dobândi dreptul de proprietate privată asupra terenurilor numai în condiţiile rezultate din aderarea României la Uniunea Europeană şi din alte tratate internaţionale la care România este parte, pe bază de reciprocitate, în condiţiile prevăzute prin lege organică, precum şi prin moştenire legală.
conform celor expuse de doamnele andreea si avlil, acest articol este calcat in picioare, dind credit unuia care
nu are nicio dovada palpabila a faptului ca are drept de folosinta a proprietatii private a unui proprietar. in lipsa acesteia, nu are ce cauta in acel imobil, putind fi asimilar unui raufacator, o plingere penala putind fi oricind depusa la politie, asa cum a dat o sugestie doamna andreea.
nu stiu pentru cine pledati, dar sinteti foarte bune pentru apararea raufacatorilor. din pacate :(
intr-un fel va dau dreptate ... de la acestia se cistiga mult mai bine decit de la pagubiti ;)