avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
In cadrul procesului penal declaratia chiriasului coroborata cu declaratii de martori, chitante la intretinere,etc., constituie probe de vinovatie suficiente (...)
Dupa cum spuneam declaratie si martori au ambele parti. Chitante la intretinere - daca acestea ar exista platite de "chirias" da, ar avea castig. Dar ele nu exista. Mai sunt oare alte acte/chitante/facturi etc. care sa ateste folosinta spatiului si la care nu ma gandesc acum?
Din cate stiu nici un furnizor de utilitati nu va incheia contract cu o persoana fara actul de spatiu unde vor presta serviciile (proprietate sau chirie) - ma refer la cablu, telefon, internet, electrica etc.
Deranjul prea mare sincer nu este. Decat sa stau vreo 24 luni in care sa sustin un parazit din banii mei pe proprietatea mea prefer sa ma "deranjez" putin. Si aceasta stare de lucruri provine tot din ineficienta justitiei; daca as sti ca in max. 3 luni acea persoana ar fi evacuata de un executor judecatoresc si ar fi obligata la plata tuturor cheltuielilor nu as mai fi tentat de acest "deranj".