am si eu o intrebare : poate fi inserata o asemenea clauza intr-un contract de prestari de servicii incheiat intre un SRL si o PFA? sau aceasta clauza tine strict de dreptul muncii (implicit de CIM)?
am prevazut si asta , intr-o clauza separata in care am spus ca plata daunelor este conditionata de constatarea prejudiciului printr-o hotarare judecatoreasca , de catre instanta competenta, deci cred ca suntem in regula.....
multumesc inca o data pentru raspunsuri:D
Buna!
Vizavi de acest subiect am si eu niste nelamuriri : am un contract de prest.servicii cu o asemenea clauza in timpul contr. si ink 2 ani dupa incetarea acestuia.
Problema mea e ca vreau sa anulez acest contract si sa inchei un alt contr. cu o alta firma cu aceasi activitate si nush dak pot face acest lucru atata timp cat am aceasta clauza.Mentionez ca sunt PFA si am un sg obiect de activitate.Cum as putea sa lucrez cu cealalta societate : ca angajat sau ca PFA ?Ce ma sfatuiti!
Multumesc anticipat!
1. Contractul de prestari servicii intre cine este semnat ... intre PFA si societate sau intre dvs si societate?
2. Parerea mea este ca o astfel de clauza este lovita de nulitate, intrucat legea prevede ca, o persoana poate cumula calitatea de persoana fizica autorizata cu cea de salariat al unei terte persoane care functioneaza atat in acelasi domeniu, cat si intr-un alt domeniu de activitate economica decat cel pentru care PFA este autorizata.