avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... clauza de neconcurenta intr-un contract de prestari ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

clauza de neconcurenta intr-un contract de prestari servicii

buna ziua,

am si eu o intrebare : poate fi inserata o asemenea clauza intr-un contract de prestari de servicii incheiat intre un SRL si o PFA? sau aceasta clauza tine strict de dreptul muncii (implicit de CIM)?

va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Dany15 , utilizator 12:35, 12 Aprilie 2010
Buna!
Multumesc mult pentru promptitudine.
1.Contractul este intre SC si PFA reprez.prin persoana mea
2.Da,este adevarat dar avand aceasta clauza in contract nu mi se da voie sa lucrez cu alt SC nici in timpul si nici 2 ani dupa incetarea contractului dintre noi
3.Dak as pleca ca si salariat la cealalta SC as mai avea probl.din cauza acestei clauze ?
Mersic!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de neconcurenta GeorgeG GeorgeG Buna ziua! In calitate de PFA am incheiat un contract de prestari servicii cu o societate. In contract era inclusa si clauza de neconcurenta pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Clauza in contractul de munca danielbratu danielbratu Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns, lucrez in vanzari si intr-un timp de cativa ani am realizat un portofoliu de clienti pentru respectiva societate, in ... (vezi toată discuția)
Clauze de neconcurenta si de confidentialitate intr-un contract comercial pe pfa dorincornea dorincornea Buna ziua, Intr-un contract dintre un PFA si o societate comerciala exista o clauza de neconcurenta valabila pe o perioada de timp dupa incheierea ... (vezi toată discuția)