Pana pe 10 iunie am lucrat la o sc, iar apoi am primit concediu de odihna 11 zile . Dupa cele 11 zile, administratorul a suspendat contractul de munca pe baza unei cereri de concediu fara plata, pana pe 01/09/2009, pe care ma obligat sa o semnez.Am fost angajata cu conventie de la ajofmj -76/2002-, in martie2007 si refuza sa ma dea in somaj, obligandu-ma astfel sa demisionez, k sa nu trebuiasca el sa restitue agentiei banii primiti.
Daca intre timp eu imi gasesc alt loc de munca, cum ma pot angaja, cu ce tip de contract?
Nu as vrea sa imi dau demisia, dar as dori sa apar cu salar impozitat.
Si inca o intrebare...
Nu am primit salariul pe 5 iunie cf cim, si nici banii pt cele 11 zile de concediu, nici in ziua de azi, il poate determina ITM sa-mi dea banii?
Va multumesc pentru sfaturi!
vom merge laITM...
pana acum nu am mers ca am sperat sa se rezolve de buna cuviinta...
as fi fost de acord sa imi platesc eu toate contributiile la stat, 2-3 luni, doar sa nu procedeze asa....pentru ca se practica acest lucru...
La ITM descrieti toate aspectele negative legate de raportul dvs de munca. In termen de 30 de zile de la data inregistrarii sesizarii veti primi raspunsul. In acest timp, ITM-ul va controla societatea respectiva.
Angajare presupune contract de munca.
Puteti colabora ca persoana fizica in baza unei conventii civile sau ca PFA- persoana fizica autorizata in baza unui contract pretari servicii.
ma gandeam ca daca voi ramane insarcinata in urmatoarele luni sa pot obtine indemnizatia pt ingrijirea copilului...
adica sa am luna de luna un venit impozitat... am inteles bine?
in iunie prind cateva zile pana pe 10 +concediul de odihna...
problema e ca am fost la cateva interviuri,dar pana acum nu am gasit ceva de lucru...