Daca am consumat bauturi alcoolice si unei persoane i se face rau cazand intr-o stare de inconstienta si fara respiratie conducand persoana la urgenta spitalului si acesta fiind internat . Dupa care parchez masina si mergand pe jos am fost oprit de un politist si m-i sa ridicat permisul de conducere facandu-mi dosar penal.Mentinez eu nu am fost oprit la volanul masinii.Este corect procedura politistului si doresc sa stiu daca se aplica starea de necesitate ART.20 alin 1,2
In primul rand, spitalul nu avea o poarta de acces? Nu exista un agent de paza la intrare care sa va permita accesul si sa va indrume spre camera de garda? Sau poarta era deschisa, nu era nimeni la intrare si ati intrat pur si simplu.
Agentul poate avea printre atributiuni verificarea masinilor care intra in incinta spitalului si dreptul de a solicita conducatorului auto sa paraseasca incinta spitalului. Bineinteles, solicitarea trebuie facuta cu bun simt si nu cu injuraturi sau amenintari.
Situatia s-a accentuat in momentul in care ati apelat serviciul de urgenta 112, nu cunoastem care a fost situatia de fapt, daca agentul v-a agresat fizic (daca a facut-o atunci puteti depune plingere impotriva lui). Trebuia sa va concentrati pe scopul pentru care ati ajuns la urgenta si nu sa va contrati cu agentul. Scoteati masina in afara spitalului si incheiati discutia cu individul, daca v-a injurat ii puteati transmite ceva complimente rudelor in viata sau decedate si gata conflictul. Este doar o parere.
Daca puteti invoca starea de necesitate pana in momentul in care ati ajuns la spital, din pacate, nu vad posibil sa invocati si mai departe, cand ati mutat masina. Nu inteleg exact ce inseamna pentru dvs „m-au obligat si fortat”.
Am ajuns la urgenta spitalului nu era nici o bariera nici o persoana la ora 12 05 sa parcat masina am intrat rapid unde am crezut ca e urgenta acolo am fost indrumati repede catre pediatrie unde se afla 1 doctor 1 doctorita si 2 asistente am apucat sa spunem buna seara si a intrat un individ brunet mare de la paza injurind apucinduma de brat si ma tras afara obliginduma sa mut masina. urcind la volanul masini au aparut inca 2 fortinduma sa dau numai cu spatele si imi bateau in usa circa 100 m pe intuneric si dupa colturi, sint si camere care pot confirma. Nu intelegeam ce se intimpla si am sunat la 112. Nici nu apucasem sa explic doctorilor situatia critica a copilului care se pare ca a avut o convulsie mentionez nu am apucat sa spun nimic la nimeni sa ofensez etc.Este simplu adevar, Va multumesc domnule Patrascu si tuturor apreciez. Este cineva din Constanta ?
Avand in vedere situatia prezentata , cazul de forta majora a fost pana la spital ,dupa aceea fost un caz constrangere .
Dovedirea situatiei de forta majora se face cu actele medicale .
Ce s-a intamplat dupa se dovedeste cu martori si filmarile de la UPU . Daca agentul de paza v-a obligat sa conduceti desi avea cunostinta ca a-ti consumat alcool ,a pus vieti in pericol . Daca soferul a recunoscut ,in fata politistului ,ca a condus nu este necesara surpinderea la volan de catre politist .
Abuz in serviciu
pongoo7
Buna Stimati/e Doresc si eu niste informati si chiar un avocat real care sa se ocupe de cazurile pe care le obtin. Cum se poate contesta un Proces Verbal care ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan
yomaryo
Buna Dimineata
Daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva priceput in cazul meu:
Descriere caz pe scurt: In data de 24-25 decembrie 2011 un prieten a cazut ... (vezi toată discuția)