Daca am consumat bauturi alcoolice si unei persoane i se face rau cazand intr-o stare de inconstienta si fara respiratie conducand persoana la urgenta spitalului si acesta fiind internat . Dupa care parchez masina si mergand pe jos am fost oprit de un politist si m-i sa ridicat permisul de conducere facandu-mi dosar penal.Mentinez eu nu am fost oprit la volanul masinii.Este corect procedura politistului si doresc sa stiu daca se aplica starea de necesitate ART.20 alin 1,2
Stimati Domni si Doamne daca dovedesc cu acte de la urgenta transcrierea foi de observatie cu internarea si bilet externare din spital. Si obtinerea unei copi de la UPU si martori fiind doctori asistente cum cel de la paza ma fortat sa mut masina, As putea folosi art 20 al 1. 2 starea de necesitate ? si constringere ? Inca o nelamurire permisul este eliberat de Marea Britanie,autoritatile romane imi pot suspenda dreptul de a conduce in Romania sau si in Marea Britanie ? Va multumesc anticipat
Abuz in serviciu
pongoo7
Buna Stimati/e Doresc si eu niste informati si chiar un avocat real care sa se ocupe de cazurile pe care le obtin. Cum se poate contesta un Proces Verbal care ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan
yomaryo
Buna Dimineata
Daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva priceput in cazul meu:
Descriere caz pe scurt: In data de 24-25 decembrie 2011 un prieten a cazut ... (vezi toată discuția)