avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FORMARE PROFESIONALA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FORMARE PROFESIONALA

BUNA SEARA,AS DORI VA ROG SA OBTIN O INFORMATIE PRIVIND LEGALITATEA,FORMULA DE CALCUL COSTULUI UNUI CURS DE FORMARE IN CAZ IN CARE ANGAJATUL ISI Da demisia
Cel mai recent răspuns: horatiusasu , utilizator 23:30, 14 Ianuarie 2016
da, am semnat si acolo imi zice ca trei ani si daca plec datorez toate costurile x 3, am stat 2 ani ani si acum am o oferta mult mai avantajoasa si vreau sa stiu care imi sunt optiunile?
si de asemenea am gasit in codul muncii urmatorul fragment;
5. Obligaţia de restituire ce incumbă salariatului nu poate depăşi cuantumul cheltuielilor făcute de angajator cu formarea sa profesională. De asemenea, salariatul nu are obligaţia de a restitui angajatorului salariile...
mie de ce imi zice sa platesc de 3 ori?
In actul aditional se mentioneaza si suma de plata?

V-am explicat , anterior, ca salariile nu intra in cheltuielile de formare profesionala.

Textele mentionate in Codul Muncii - adnotat , fac parte din doctrina care nu constituie izvor de drept. Intr-adevar, putem subscrie sau nu la parerile celor care au scris acele carti.
nu este mentionata nici o suma,doar o fraza in care se specifica ca in caz de demisie costurile vor fi imultite cu 3
Aceste costuri pot fi contestate in instanta.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am lucrat cometiciana ipl, tratamente de fata, perioada ... Soniaa00 Soniaa00 Buna ziua! Am lucrat cometiciana ipl, tratamente de fata, perioada 4 luni. Doresc sa demisionez, lucrez si pentru mine si pentru colega mea care nu face ... (vezi toată discuția)
Demisia - motiv imputabil conform contractului de munca mariusmures83 mariusmures83 Buna ziua, As avea o intrebare, legat de un contract individual de munca in care se stipuleaza \\\\" Salariatului ii revin in principal urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Formare profesionala si act aditionale apetra apetra In societate se organizeaza cursuri de formare (de limbi straine, altele specifice domeniului de activitate in care ne desfasuram activitatea, de management ... (vezi toată discuția)