avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FORMARE PROFESIONALA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FORMARE PROFESIONALA

BUNA SEARA,AS DORI VA ROG SA OBTIN O INFORMATIE PRIVIND LEGALITATEA,FORMULA DE CALCUL COSTULUI UNUI CURS DE FORMARE IN CAZ IN CARE ANGAJATUL ISI Da demisia
Cel mai recent răspuns: horatiusasu , utilizator 23:30, 14 Ianuarie 2016
Va dati demisia, acceptati eventual sa va retina din salariu conform calculului discutat de freelis, maxim 5 salarii minime brute, iar pentru restul sa va dea in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am lucrat cometiciana ipl, tratamente de fata, perioada ... Soniaa00 Soniaa00 Buna ziua! Am lucrat cometiciana ipl, tratamente de fata, perioada 4 luni. Doresc sa demisionez, lucrez si pentru mine si pentru colega mea care nu face ... (vezi toată discuția)
Demisia - motiv imputabil conform contractului de munca mariusmures83 mariusmures83 Buna ziua, As avea o intrebare, legat de un contract individual de munca in care se stipuleaza \\\\" Salariatului ii revin in principal urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Formare profesionala si act aditionale apetra apetra In societate se organizeaza cursuri de formare (de limbi straine, altele specifice domeniului de activitate in care ne desfasuram activitatea, de management ... (vezi toată discuția)