avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Maxime, aforisme, cugetari....proprii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Maxime, aforisme, cugetari....proprii

Nu intotdeauna stiu ce vreau, dar stiu sigur ceea ce nu vreau...

Sclavagismul Epocii Moderne are mai multe denumiri
Ultima modificare: Marți, 4 August 2009
ContSters98240, utilizator

People are the only animals who eat themselves to death. :D (in english sounds better, but everywhere it's the same....story :D)
proaspat primite prin e-mail:

AXIOMELE SECOLULUI XXI

Toate generalizarile sunt false... inclusiv aceasta.

Poarta-te frumos cu copiii tai. Ei iti vor alege azilul.

Imprumuta bani de la un pesimist. Nu se asteapta sa îi dai inapoi.

Moartea este ereditara.

Nu fi de neinlocuit. Daca nu poti fi inlocuit, atunci nu o sa fii niciodata promovat.
Ai observat vreodata cat de repede merge Windows-ul? Nici noi...

Experienta este ceva ce obtii abia atunci cand nu mai ai nevoie de ea.

Putine femei isi dezvaluie varsta reala. Putini barbati se comporta adecvat varstei reale.

Prietenii vin si pleaca. Dusmanii se acumuleaza.

Da-i unui om peşte si va manca o zi. Invata-l sa pescuiasca si va sta toata ziua in barca cu sticla de bere in mana.

Cel ce rade la urma, este mai incet la minte.

Nu sunt vegetarian pentru ca iubesc animalele. Sunt vegetarian pentru ca urasc plantele.

Mi-am facut un test de inteligenta si rezultatele au fost negative.

Inainte eram mereu indecis. Acum nu mai sunt asa sigur.

Daca ai impresia ca nu ii pasa nimanui daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.

Invata din greselile parintilor: foloseste prezervativul!

Multitasking inseamna sa faci mai multe lucruri prost in acelasi timp!

Puritanism: teama ca cineva, undeva, s-ar putea sa fie fericit.

Unii beau din fantana cunoasterii. Altii fac gargara.

Prima pasare va prinde viermele, dar al doilea soarece fura cascavalul.

Cel mai scurt drum dintre doua puncte este mereu in constructie.

Exista trei tipuri de oameni: cei care pot sa numere si cei care nu pot.

Daca furi idei de la o persoana, se numeste plagiat. Daca furi idei de la mai multe persoane se numeste cercetare.

De ce abreviere este un cuvant atat de lung?

Femeile nu vor fi niciodata egale barbatilor pana cand nu vor putea sa se simta sexy in ciuda cheliei si burtii de bere.

Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.

Niciodata sa nu iei un laxativ si un somnifer in aceeasi seara.

Traim intr-o societate in care pizza ajunge mai repede decat politia. Incercati!

Un barbat indragostit nu este complet pana nu se insoara. Dupa aia e terminat.

Stii ca lumea s-a intors pe dos cand cel mai bun rapper este alb, cel mai bun jucator de golf este negru si cel mai inalt baschetbalist din NBA este chinez.

Un nou studiu guvernamental finantat prin fonduri europene si desfasurat pe o perioada de 10 ani a concluzionat ca trei sferturi din populatia Romaniei inseamna 75% din populatie.

Intentionez sa traiesc vesnic. Pana acum sunt in grafic.

Psihiatrul mi-a zis ca sunt nebun. I-am zis ca am nevoie si de o a doua opinie. Mi-a zis ca sunt si urat.

romascanu a scris:

Cel ce rade la urma, este mai incet la minte.
Daca ai impresia ca nu ii pasa nimanui daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
Invata din greselile parintilor: foloseste prezervativul!
Femeile nu vor fi niciodata egale barbatilor pana cand nu vor putea sa se simta sexy in ciuda cheliei si burtii de bere.
Traim intr-o societate in care pizza ajunge mai repede decat politia. Incercati!

Doar acum am vazut ca am uitat sa scriu si eu ceva :blush2:

Gorgias a scris:

Mai intai, nu exista nimic; apoi, chiar daca ar exista, nu putem cunoaste; în fine, chiar daca putem cunoaste, nu putem comunica.

Celebra trilema a lui Gorgias o fi fost conceputa dupa divort?
Ultima modificare: Joi, 2 Septembrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Era seara. Tocmai ce am urmarit buletinul meteo. Eram cu picioarele in lighean. Intra ex-sotul (dumnezeu sa-i ierte pacatele, ca am divortat) si imi toarna apa fierbinte peste apa statuta din lighean. Il intreb (apropo de vreme) :

- Ghici care va fi minima minima, minima maxima, maxima minima si maxima maxima ...maine ?!

Ma intreaba (mirat ) :

-Te-am oparit ?!

:D

Concluzie: In toate xista o minima minima,o minima maxima, o maxima minima si o maxima maxima...
Ultima modificare: Joi, 2 Septembrie 2010
ContSters109653, utilizator
Ai grija de cuvantul tau, asa cum ai avea grija de copilul nenascut inca...
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Septembrie 2010
ContSters109653, utilizator

Alte discuții în legătură

Poti iubi, romantic vorbind, doua persoane in acelasi timp? Flavyta Flavyta Am o pasiune pentru scris, si in ultima vreme, mi s-a conturat o ideea destul de buna, dupa parerea mea, dar care poate fi extrem de discutabila: poti iubi ... (vezi toată discuția)
Povesti cu talc / cu morala. sfaturi pentru viata si altele pe tema. ContSters122354 ContSters122354 Învaţă de la ape să ai statornic drum; Învaţă de la flăcări că totu-i numai scrum; Învaţă de la umbra să taci şi să veghezi; Învaţă de ... (vezi toată discuția)
Maxime in limba romana. ContSters98251 ContSters98251 Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta. Albert Schweitzer (vezi toată discuția)