avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Maxime, aforisme, cugetari....proprii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Maxime, aforisme, cugetari....proprii

Nu intotdeauna stiu ce vreau, dar stiu sigur ceea ce nu vreau...

Sclavagismul Epocii Moderne are mai multe denumiri
Ultima modificare: Marți, 4 August 2009
ContSters98240, utilizator
silvia p a scris:

=D>Bine ati revenit,stimata doamna!:vishenka:

Adevaratii prieteni (chiar si cei neinsemnati),iti apreciaza si-ti scoate in evidenta calitatile,frumusetea sufleteasca,desi iti stie slabiciunile.

Multumesc frumos , stimata doamna.
A fost irezistibila chemarea , apoi, pe cand desi chemata si venita eu continuam sa fiu discreta, s-a intamplat ca cineva sa intrebe in mod public,,cine mai stie ceva despre legally" ?
Asa incat am iesit din ,,ascunzatoare" fiindca nu-mi place sa se discute despre mine( fie de bine fie de rau) , in prezenta mea, am iesit ,,la rampa".
O zi excelenta va doresc.
:vishenka:
Ultima modificare: Duminică, 6 Martie 2011
ContSters181996, utilizator
oamenii , nascuti fiind egali, iubesc egal , simt durerea egal , imbatranesc si mor in mod egal.

:hm:=D>

Mai incercam niste variatii?

Oamenii, nascuti singuri, iubesc singuri , simt durerea singuri, imbatranesc si mor singuri.

Oamenii, nascuti goi, iubesc goi , simt durerea goi, imbatranesc si mor goi.

Oamenii, nascuti tipand, iubesc tipand, simt durerea tipand, imbatranesc si mor tipand.

Oamenii, nascuti zambind, iubesc zambind, simt durerea zambind, imbatranesc si mor zambind.

si tot asa, e chestie de gust:)

Adaugire
E doar foarte frumoasa fraza :bow:. Fazele vietii + o calitate la alegere si ies o multime de sensuri.
eumarian, utilizator
@eumarian, bine v-am regasit.:bow:
Nu va pot rastalmaci vorbele, fiindca mi-ati adus un zambet foarte placut.
O mica observatie totusi...am dubii cu privire la gusturi in materie de lucruri abstracte.Iar singuratatea, ramane totusi o chestie abstracta.Credeti ca doi oameni care stau lalolalta nu pot vfi niste oameni singuri?
Iar goliciunea , tipatul si zambetul , desi concrete, au totusi si acestea ceva abstract.De unde stiti dvs. ca eu , care am o mina foarte sobra , nu am un zambet mare in suflet? Din motive doar de mine stiute.Sau ca , desi am un zambet larg pe fata, inauntrul meu tip fara a fi auzita?

ContSters181996, utilizator
@EraiMereuMaiAproape!!!!

"Casa de lemn","casa de lemn",
Inconfundabila "zidire" :thumbup::happy:
Nu e nevoie de indemn
S-aclam "legalla" REVENIRE =D>=D>=D>
Bine v-am regasit , @nucu.:bow:

Excelenta combinatie ati reusit.

Casa de lemn , din lemn de brad
C-o scara ce in cer ma duce
Ca sa mi-o fac din turta dulce ...
:slap:

Alte discuții în legătură

Poti iubi, romantic vorbind, doua persoane in acelasi timp? Flavyta Flavyta Am o pasiune pentru scris, si in ultima vreme, mi s-a conturat o ideea destul de buna, dupa parerea mea, dar care poate fi extrem de discutabila: poti iubi ... (vezi toată discuția)
Povesti cu talc / cu morala. sfaturi pentru viata si altele pe tema. ContSters122354 ContSters122354 Învaţă de la ape să ai statornic drum; Învaţă de la flăcări că totu-i numai scrum; Învaţă de la umbra să taci şi să veghezi; Învaţă de ... (vezi toată discuția)
Maxime in limba romana. ContSters98251 ContSters98251 Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta. Albert Schweitzer (vezi toată discuția)