@lorelaylold: Priveste-ti trecutul ca sa-ti intelegi viitorul si sa traiesti prezentul".
Probabil ca ideea a aceasta a circulat prin multe minti, insa probabil ca doar dvs. ati spus-o in aceasta forma.
Eu as spune( desi nu sunt convinsa ca nu plagiez pe cineva) , ca:
Trecutul nu-l mai poti schimba , insa priveste-ti viitorul, ca sa stii cum sa-ti traiesti prezentul...:hm:
Asta ( prima) e o constatare ( sigur nu doar mea).Meritul meu e doar de a o scrie:
Fericirea nu are limite.Nefericirea da. Desi se exclama invers:Sunt fericit pana la limita!:yeah: si M-a cuprins o nefericire fara limite! :((
Orice critic isi gaseste criticul...Te-am cautat - ne-ai gasit =D>:foottap::acute::foottap:
Daca tacerea ar fi de aur, toti oamenii ar dori sa se fi nascut muti. Dar s-ar fi dezvoltat mimica :strambatura: si s-ar fi descoperit proteze mai demult :hm:
O femeie singura e asemenea unei barci fara vaslas =>Ca sa ajungi la barca, trebuie sa stii sa inoti:dance3:
Soarele care se iveste de dupa furtuna e mai stralucitor decat cel de dinainte.
Aici dovada e avatarul ..cuiva..!!(era cernit si acum radiaza!:happy: )
Intotdeauna urmatoarea iubire e cea mai mare....Inseamna ca ultima iubire este cea mai mare?:-/:love::-/=D>=D>:kissing:
etc.
P.S.
Un vechi prieten scria uneori ceea ce el numea aforisme.erau insa simple constatari.Eu le-am numit , glumind ,,afonisme".
Cam asa le numesc si pe ale mele.Inainte de a o face altcineva.:bow:
@ Nucu, parafraze ...sau directe de dreapta? :-/
(scuze pentru off topic...nu stiu cui)