avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Maxime, aforisme, cugetari....proprii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Maxime, aforisme, cugetari....proprii

Nu intotdeauna stiu ce vreau, dar stiu sigur ceea ce nu vreau...

Sclavagismul Epocii Moderne are mai multe denumiri
Ultima modificare: Marți, 4 August 2009
ContSters98240, utilizator
Buna regasire, Mihaela :):coffee:

Maximmele mele de azi , 100% proprii, ar fi urmatoarele

Omul modern se hraneste cu iluzii.Ele se depun pe peretii sufletului precum colesterolul .

Nu-ti fa doar rezerve materiale.Oricate ai avea, sunt insuficiente in lipsa unor vise ,,de rezerva".Acestea pot preveni,, falimentul " tau emotional.

Ignoranta este panaceul durerii.Invata-ti lectia despre ignoranta si vei birui mereu!

Tradatorii iubirii sunt cei pentru care iubirea reprezinta un simplu cuvant.Ei niciodata nu-i vor intelege rostul.

Niciodata lasii nu vor avea justificari ale propriei lasitati.Asa incat vor arunca vina pe ceilalti.

Invata din greseli si greseste invatand !

Fereste-te de omul care afirma ca este bun si drept.Crede-o doar daca o vei constata singur.

Nu te opri din drum doar pentru ca cineva care nu te-ar fi meritat oricum, ti-a spus la revedere.Bucura-te ! A fost sansa ta.

Si in cea mai intunecata incapere se strecoara cate o raza de soare.Asta inseamna ca in curand vei vedea lumina!

:bow:
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2011
ContSters181996, utilizator
Daca crezi ca nu esti destul de caraghios, incearca sa canti sau sa scrii versuri! Sigur vei reusi!

am recitit ce-am scris:rofl:

edit later "legaly :)) stai ca iti cant la telefon!
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2011
ContSters167247, utilizator
@Corina, mi-ai adus zambetul.Stii de ce ? fiindca uneori am gandit asa, ca tine.
De cantat poti canta, fiindca nu te auzim.Iar daca ai indoilei in privinta a ceea ce ai scris, editeza..dar ai grija, doar 24 de ore mai poti :)

Acum maxima mea, ca o replica la a ta:

-Nu exista critic mai in masura sa iti critice lucrarile, decat esti tu insati!

Apoi:( ce-mi mai trece prin cap, fara pretentia ca o sa-mi asigur ..poasteritatea)

-Ai incredere in tine! Adesea altcineva se va gasi dornic sa te intimideze,iar asta doar pentru ca nimeni nu te lauda daca esti mai bun!

- In lume exista amatori si profesionisti! Uneori amatorii pot fi luatu drept profesionisti, si viceversa.

- Pune doar cativa stropi de frumusete in orice vei face , fiindca asa cum binele invinge raul, frumusetea va eclipsa uratenia!

- Fa ceea ce crezi, si crede in ceea ce faci! In acest fel nu vei da gres.

-Nu trebuie sa vezi lumea prin ochii celorlalti! Nici macar daca esti miop.

-Intelege lumea dupa puterea intelesului tau si a inimii tale!

- Dumnezeu ne-a creat egali.Nimeni nu este mai presus ori mai prejos.Cine se crede mai presus e un ingamfat, iar ingamfarea e sora cu prostia :)

Iata ca am zis-o ! :bow:

Corina a zis ca:
edit later "legaly stai ca iti cant la telefon!

Edit later si eu: Nu, multumesc , nu e necesar..Sunt absolut convinsa ca ai calitati vocale demne de invidiat! :slap:
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2011
ContSters181996, utilizator
Fa ceea ce crezi, si crede in ceea ce faci! In acest fel nu vei da gres.

In completare la cele de mai sus:

Indiferent de circumstante, ramai neclintit si discerne intre ceea ce este adevarat , fals si ceea ce este ascuns, aplicand acest principiu.. sigur se va obtine armonizarea.
:luck:

Nu-ti irosi toata energia pe lucruri fara insemnatate. S-ar putea sa mai ai nevoie de un strop de energie pentru un lucru maret. Nu uita: Dumnezeu are un plan cu tine. Nu-l dezamagi!

:luck:

Alte discuții în legătură

Poti iubi, romantic vorbind, doua persoane in acelasi timp? Flavyta Flavyta Am o pasiune pentru scris, si in ultima vreme, mi s-a conturat o ideea destul de buna, dupa parerea mea, dar care poate fi extrem de discutabila: poti iubi ... (vezi toată discuția)
Povesti cu talc / cu morala. sfaturi pentru viata si altele pe tema. ContSters122354 ContSters122354 Învaţă de la ape să ai statornic drum; Învaţă de la flăcări că totu-i numai scrum; Învaţă de la umbra să taci şi să veghezi; Învaţă de ... (vezi toată discuția)
Maxime in limba romana. ContSters98251 ContSters98251 Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta. Albert Schweitzer (vezi toată discuția)