@shisiza, multumesc pentru completare..cred ca era necesara.Asadar, mai colaboram?
@Corina...ma uit la status-ul tau si observ cate talente ai.M-ai luat, ce sa zic...:slap:
Maxima:
( sau constatare)
Soarta asta parca ar fi un animal de povara...la cate i se pun in carca ,ar trebui fie la capatul puterilor...
Corina a scris: Nu-ti irosi toata energia pe lucruri fara insemnatate. S-ar putea sa mai ai nevoie de un strop de energie pentru un lucru maret. Nu uita: Dumnezeu are un plan cu tine. Nu-l dezamagi!
Iar eu spun: Daca ti-ai risipit toata energia si nu mai poti..bea un energizant!
Iar acum una mai sobra:
Daca vrei sa daruiesti cuiva un cadou, cumpara-i un ceas.Invata-l sa pretuiasca timpul !
Tine de demnitate sa urmezi o cale batatorita, chiar daca cauti propriile alei...
Cand ti-ai ales o cale, urmeaz-o. Singura conditie care ar trebui sa te determine sa o schimbi, ar fi observatia ta atenta, ca pe aceea cale nu te urmeaza nimeni!
Curajul nu este, pur şi simplu, una din virtuţi, ci forma pe care o ia fiecare virtute când e pusă la încercare. - definiţie de C.S. Lewis
Curajul este ceea ce îţi trebuie pentru a sta în picioare şi a vorbi; curajul este şi ceea ce îţi trebuie pentru a sta jos şi a asculta. - definiţie de Winston Churchill
Curajul este, aş zice, o frică în care s-a pus ordine; ceea ce te ajută să te agăţi de partea de frică unde pierderile sunt mai mici. - definiţie de Octavian Paler în Convorbiri cu Octavian Paler
Definitia mea - Curajul este, sa traiesti fara adevar.
1.Daca nu accepti statutul de animal de povara , nu te inhami in jug
2.Eu ca tine am fost , tu pana ajungi ca mine , mai ai destul timp
3.Cal batran in buiestru nu se poate - auzita de la tatal meu