avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Maxime, aforisme, cugetari....proprii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Maxime, aforisme, cugetari....proprii

Nu intotdeauna stiu ce vreau, dar stiu sigur ceea ce nu vreau...

Sclavagismul Epocii Moderne are mai multe denumiri
Ultima modificare: Marți, 4 August 2009
ContSters98240, utilizator
@shisiza, multumesc pentru completare..cred ca era necesara.Asadar, mai colaboram?
@Corina...ma uit la status-ul tau si observ cate talente ai.M-ai luat, ce sa zic...:slap:

Maxima:
( sau constatare)
Soarta asta parca ar fi un animal de povara...la cate i se pun in carca ,ar trebui fie la capatul puterilor...

Corina a scris:
Nu-ti irosi toata energia pe lucruri fara insemnatate. S-ar putea sa mai ai nevoie de un strop de energie pentru un lucru maret. Nu uita: Dumnezeu are un plan cu tine. Nu-l dezamagi!

Iar eu spun: Daca ti-ai risipit toata energia si nu mai poti..bea un energizant!

Iar acum una mai sobra:

Daca vrei sa daruiesti cuiva un cadou, cumpara-i un ceas.Invata-l sa pretuiasca timpul !

:bow:

Sunt oameni care se bucura de o reputatie buna…dar cu toate acestea , acestia incearca sa ne convinga ca sunt mai buni decat reputatia lor

Tine de demnitate sa urmezi o cale batatorita, chiar daca cauti propriile alei...

Cand ti-ai ales o cale, urmeaz-o. Singura conditie care ar trebui sa te determine sa o schimbi, ar fi observatia ta atenta, ca pe aceea cale nu te urmeaza nimeni!

:luck: si viata luuunga

:yes:
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Aprilie 2011
ContSters167247, utilizator
Curajul nu este, pur şi simplu, una din virtuţi, ci forma pe care o ia fiecare virtute când e pusă la încercare. - definiţie de C.S. Lewis

Curajul este ceea ce îţi trebuie pentru a sta în picioare şi a vorbi; curajul este şi ceea ce îţi trebuie pentru a sta jos şi a asculta. - definiţie de Winston Churchill

Curajul este, aş zice, o frică în care s-a pus ordine; ceea ce te ajută să te agăţi de partea de frică unde pierderile sunt mai mici. - definiţie de Octavian Paler în Convorbiri cu Octavian Paler

Definitia mea - Curajul este, sa traiesti fara adevar.
1.Daca nu accepti statutul de animal de povara , nu te inhami in jug
2.Eu ca tine am fost , tu pana ajungi ca mine , mai ai destul timp
3.Cal batran in buiestru nu se poate - auzita de la tatal meu

Alte discuții în legătură

Poti iubi, romantic vorbind, doua persoane in acelasi timp? Flavyta Flavyta Am o pasiune pentru scris, si in ultima vreme, mi s-a conturat o ideea destul de buna, dupa parerea mea, dar care poate fi extrem de discutabila: poti iubi ... (vezi toată discuția)
Povesti cu talc / cu morala. sfaturi pentru viata si altele pe tema. ContSters122354 ContSters122354 Învaţă de la ape să ai statornic drum; Învaţă de la flăcări că totu-i numai scrum; Învaţă de la umbra să taci şi să veghezi; Învaţă de ... (vezi toată discuția)
Maxime in limba romana. ContSters98251 ContSters98251 Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta. Albert Schweitzer (vezi toată discuția)