avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Maxime, aforisme, cugetari....proprii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Maxime, aforisme, cugetari....proprii

Nu intotdeauna stiu ce vreau, dar stiu sigur ceea ce nu vreau...

Sclavagismul Epocii Moderne are mai multe denumiri
Ultima modificare: Marți, 4 August 2009
ContSters98240, utilizator
@ nucu..nu chiar. Parol ca nu m-am inspirat.Acum , nu e vina mea ca si altii au mai gandit ca mine:">

Dar adevarat graiti.
Deci, maxima, inspirata din maxima colegului @nucu:

In fata unei cugetari bune, te cuprinde inspiratiaB-)
( pe mine in fata operetei nu ma cuprinde feredonatul. Cu toate astea, eu cand injur... fluier :slap:) .Vedeti? de aici nu ma inspir: ">
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2011
ContSters181996, utilizator
EU :thumbdown:eram cel inspirat de ale tale:slap: Cum ai putut sa intelegi invers??
:ban:Hai sa ne banam singuri ca sa n-o faca admin-ii pentru "dialog in doi" :rofl::ban:

P.S.: Axioma: Iubirea prezenta, este ultima si deci e cea mai mare!!=D>
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2011
nucu$, utilizator
:offtopic:Nu, de ce aduceti vorba despre ban? Doar am scris maxime proprii.Asa e titlul topicului.Daca mai discutam pe marginea lor? E interzis?

As zice inca una.Dupa cum ,,frica ucide mintea" ( pe asta o stiu de la un amic) ,
Frica de ,,ban" :ban:( din asta) , poate ucide inspiratia.
A..si inca una:
Decat un topic gol , sau fara idei originale, mai bine unul plin cu scrieri originale( a se ierta ce e offtopic) ...:bow:
Si inca ceva .Cand frecventam un cerc literar, acolo mai intai se citeau poeziile , sau cine ce scrisese, apoi aveau loc comentariile( puteaiu sa fi si critici, evident) :)
Axioma: Iubirea prezenta, este ultima si deci e cea mai mare!

Aici sigur aveti dreptate.Fiindca nimeni nu stie care e ultimul lucru pe care-l va face.Asadar, nici care va fi ultima.Iar cea prezenta e ca si ultima :)
:offtopic:scuze pentru postarea consecutiva.Acum observ :)
"Maxima" mea de azi e:
Bun (re)venit, (@Legally ) emma_woodhouse! :vishenka:
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2011
ContSters163988, utilizator

Alte discuții în legătură

Poti iubi, romantic vorbind, doua persoane in acelasi timp? Flavyta Flavyta Am o pasiune pentru scris, si in ultima vreme, mi s-a conturat o ideea destul de buna, dupa parerea mea, dar care poate fi extrem de discutabila: poti iubi ... (vezi toată discuția)
Povesti cu talc / cu morala. sfaturi pentru viata si altele pe tema. ContSters122354 ContSters122354 Învaţă de la ape să ai statornic drum; Învaţă de la flăcări că totu-i numai scrum; Învaţă de la umbra să taci şi să veghezi; Învaţă de ... (vezi toată discuția)
Maxime in limba romana. ContSters98251 ContSters98251 Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta. Albert Schweitzer (vezi toată discuția)