@ nucu..nu chiar. Parol ca nu m-am inspirat.Acum , nu e vina mea ca si altii au mai gandit ca mine:">
Dar adevarat graiti.
Deci, maxima, inspirata din maxima colegului @nucu:
In fata unei cugetari bune, te cuprinde inspiratiaB-)
( pe mine in fata operetei nu ma cuprinde feredonatul. Cu toate astea, eu cand injur... fluier :slap:) .Vedeti? de aici nu ma inspir: ">
EU :thumbdown:eram cel inspirat de ale tale:slap: Cum ai putut sa intelegi invers??
:ban:Hai sa ne banam singuri ca sa n-o faca admin-ii pentru "dialog in doi" :rofl::ban:
P.S.: Axioma: Iubirea prezenta, este ultima si deci e cea mai mare!!=D>
:offtopic:Nu, de ce aduceti vorba despre ban? Doar am scris maxime proprii.Asa e titlul topicului.Daca mai discutam pe marginea lor? E interzis?
As zice inca una.Dupa cum ,,frica ucide mintea" ( pe asta o stiu de la un amic) ,
Frica de ,,ban" :ban:( din asta) , poate ucide inspiratia.
A..si inca una:
Decat un topic gol , sau fara idei originale, mai bine unul plin cu scrieri originale( a se ierta ce e offtopic) ...:bow:
Si inca ceva .Cand frecventam un cerc literar, acolo mai intai se citeau poeziile , sau cine ce scrisese, apoi aveau loc comentariile( puteaiu sa fi si critici, evident) :)
Axioma: Iubirea prezenta, este ultima si deci e cea mai mare!
Aici sigur aveti dreptate.Fiindca nimeni nu stie care e ultimul lucru pe care-l va face.Asadar, nici care va fi ultima.Iar cea prezenta e ca si ultima :)
:offtopic:scuze pentru postarea consecutiva.Acum observ :)