avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Maxime, aforisme, cugetari....proprii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Maxime, aforisme, cugetari....proprii

Nu intotdeauna stiu ce vreau, dar stiu sigur ceea ce nu vreau...

Sclavagismul Epocii Moderne are mai multe denumiri
Ultima modificare: Marți, 4 August 2009
ContSters98240, utilizator
-De ce oamenii,nu mai sunt...oameni?
Atat de tare m-am obisnuit cu insuccesul, incat o sa-l las sa treaca pe langa mine...
silvia p a scris:

-De ce oamenii,nu mai sunt...oameni?

Interesanta intrebare,dar si constatare,...pacat.
Pacat ca ati ajuns sa simtiti asta,stiu ca doare.
De ce oamenii,nu mai sunt oameni?.:-/
Dna.Silvy,eu cred ca din cauza vremurilor acestea,este secolul vitezei.

Tindem sa ne robotizam,tot ce facem este mecanic.Nu mai avem timp pentru noi sa fim / sa raminem oameni...poate numai in intimitatea noastra...si totusi sa speram ca...vom ramine...oameni...
Minciuna, trufia si nedreptatea nu sunt pedepsite pe pamant !

:luck:
Daca esti sluga la stapan, inseamna ca iti lipsesc cateva calitati.
Daca esti sluga la sluga, inseamna ca ai in plus cateva defecte.

:luck:

Alte discuții în legătură

Poti iubi, romantic vorbind, doua persoane in acelasi timp? Flavyta Flavyta Am o pasiune pentru scris, si in ultima vreme, mi s-a conturat o ideea destul de buna, dupa parerea mea, dar care poate fi extrem de discutabila: poti iubi ... (vezi toată discuția)
Povesti cu talc / cu morala. sfaturi pentru viata si altele pe tema. ContSters122354 ContSters122354 Învaţă de la ape să ai statornic drum; Învaţă de la flăcări că totu-i numai scrum; Învaţă de la umbra să taci şi să veghezi; Învaţă de ... (vezi toată discuția)
Maxime in limba romana. ContSters98251 ContSters98251 Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta. Albert Schweitzer (vezi toată discuția)