avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... este furt???????
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

este furt???????

Buna ziua
Am o intrebare; este considerat furt daca iei dintr-un magazin un anume produs ,iti instiintezi colega despre acest fapt si ulterior il achiti integral?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Beauty , utilizator 09:30, 8 August 2009
Daca nu v-au facut plangere penala inseamna ca nu au luat in seama aceasta fapta intrucat prejudiciul a fost recuperat.
Va multumesc pentru raspuns!
o seara cat mai placuta!
probabil ca vor sa faca reduceri de personal si atunci incearca sa va gaseasca nod in papura . Luati in considerare si acest aspect si data viitoare dati dovada de prudenta . Succes !
aveti perfecta dreptate dar pentru acest aspect sunt cercetata disciplinar asta pe langa acuzatiile ca m-as fi strambat in spatele sefei desi n-am nesocotit ordinul ei(doar m-am strambat):stunned:si alt motiv este de procedura interna(nu-mi poate fi adus nici un argument in favoarea firmei....pur si simplu nu am nesocotit un ordin venit de sus)
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!
si totusi..........daca am anuntat colega mai inseamna ca am avut intentia de furt? asa procedeaza infractorii atunci cand comit o infractiune?
apoi l-am achitat.....deci cum e cu insusirea pe nedrept?
in fine..............poate nu inteleg eu bine legea!!!
astept sanctionarea disciplinara( sa vedem daca ma acuza inclusiv de furt!( si poate ma da si sefa-n judecata ca i-am adus prejudicii morale strambandu-ma in spatele ei#-o si poate ma da si directurul in judecata ca n-am nesocotit ordinul venit de sus....samd:(

Alte discuții în legătură

Termenul de emitere a deciziei de concediere disciplinara toushou toushou [b]Articolul 268, aliniatul 1, [/b] din Codul Muncii spune: - Angajatorul dispune aplicarea sancţiunii disciplinare printr-o decizie emisă în formă ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara prealabila ContSters82010 ContSters82010 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Un angajat a sustras bunuri din magazinul unde lucra. Si-a recunoscut fapta dar prejudiciul este de 14.000 lei si a promis ... (vezi toată discuția)
Referat sanctiune disciplinara bogdan30ro bogdan30ro Va rog, ajutati-ma cu un sfat. Am un sef care a fost jignit de un salariat. Seful a venit la mine si mi-a zis ca, pentru al sanctiona, trebuie sa-i fac un ... (vezi toată discuția)