Buna ziua
Am o intrebare; este considerat furt daca iei dintr-un magazin un anume produs ,iti instiintezi colega despre acest fapt si ulterior il achiti integral?
Va multumesc!
probabil ca vor sa faca reduceri de personal si atunci incearca sa va gaseasca nod in papura . Luati in considerare si acest aspect si data viitoare dati dovada de prudenta . Succes !
aveti perfecta dreptate dar pentru acest aspect sunt cercetata disciplinar asta pe langa acuzatiile ca m-as fi strambat in spatele sefei desi n-am nesocotit ordinul ei(doar m-am strambat):stunned:si alt motiv este de procedura interna(nu-mi poate fi adus nici un argument in favoarea firmei....pur si simplu nu am nesocotit un ordin venit de sus)
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!
si totusi..........daca am anuntat colega mai inseamna ca am avut intentia de furt? asa procedeaza infractorii atunci cand comit o infractiune?
apoi l-am achitat.....deci cum e cu insusirea pe nedrept?
in fine..............poate nu inteleg eu bine legea!!!
astept sanctionarea disciplinara( sa vedem daca ma acuza inclusiv de furt!( si poate ma da si sefa-n judecata ca i-am adus prejudicii morale strambandu-ma in spatele ei#-o si poate ma da si directurul in judecata ca n-am nesocotit ordinul venit de sus....samd:(