Buna ziua
Am o intrebare; este considerat furt daca iei dintr-un magazin un anume produs ,iti instiintezi colega despre acest fapt si ulterior il achiti integral?
Va multumesc!
Nu as spune niciodata ca nu recunosc din moment ce am spus acest lucru in cercetarea disciplinara iar aceasta s-a consemnat intr-un proces verbal!
Nu vreau sa merg pe uite fapta nu e fapta!!!!!!!!!!!!
Si inca ceva:daca intentionam sa fur............cred ca nu anuntam pe nimeni si in nici un caz o valoare de 2,70 Ron!!!!
Mai ales ca am achitat produsul in fata sefei!!!!!!deci...........
Cred ca am citit destul de bine acest topic ... atata timp cat ati recunoscut acest lucru este posibil sa fiti acuzata de savarsirea infractiunii de furt . Inainte de a lua acel bun, trebuia sa anuntati conducerea societatii si nu dupa luarea acestuia.
Am inteles.........asta este!
Daca se cheama furt...............asta inseamna ca pot foarte bine sa-mi reclam inclusiv sefa ca a luat ceva si l-a achitat la salariu ca de altfel toate colegele mele........dar cum numai eu am fost cea care a cazut la mijloc si din pacate cea care nu stie sa se ascunda dupa deget...............
Care ar fi pedeapsa in cazul de fata? pot sa am astept la un proces penal??????????
desi dupa toate astea.....nu cred ca mai are rost dar macar asa ca idee
Sunteti sigura ca s-a depus plangere penala impotriva dvs ... de tot insistati pe aceasta tema? Din ce am citit din postarile dvs nu ar reiesi ca s--a formulat o asemenea plangere, ci doar s-a efectuat o cercetare disciplinara ...
Daca vor sa scape de dvs incercati sa vorbiti sa va dea in somaj , decat sa va desfaca disciplinar c.i.m.
Nu sunt sigura de nimic...astept raspunsul lor
Insa eu sunt singura stimate domn Freeelis care nu sunt de acord cu imputarea de carev-am vorbit si singura care a adus la cunostinta conducerii neregulille din firma
Deci.............cine trebuie eliminata neaparat pe orice cai???????????????
Din aceasta cauza vreau sa fiu pregatita de orice.....chiar de orice!!