avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... este furt???????
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

este furt???????

Buna ziua
Am o intrebare; este considerat furt daca iei dintr-un magazin un anume produs ,iti instiintezi colega despre acest fapt si ulterior il achiti integral?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Beauty , utilizator 09:30, 8 August 2009
Noi o sa va stam alaturi cu un sfat , o parere sau ideea despre cum sa contracarati actiunile angajatorului :) ... intr-adevar, se pare ca i-ati cam deranjat si acum incearca sa va impute ceva ...
Da asa este.....am spus exact ceea ce este real....fara ocolisuri si suisuri!!
Va multumesc din suflet pentru ca sunteti alaturi de mine si dvs si toti cei care mi-au raspuns!!
Este foarte greu sa fii acceptat pentru ca spui ceea ce gandesti si este real in loc sa accepti compromisuri in favoarea angajatorului..........
Eu am sa va tin la curent cu ceea ce s-a intamplat !
Va multumesc inca o data si va doresc tot binele din lume!
P.S.poate nu e chiar asa de rau..............
:offtopic:
Sa speram ca va fi bine pentru dvs ... :)
1. Ati luat un produs din magazin si v-ati anuntat colega.

Exista o astfel de practica la magazinul la care lucrati? (Va intreb pentru ca exista magazine in care angajatii pot cumpara produse din magazin "pe datorie", cu plata la salariu). Exista un caiet, ceva in care angajatii se trec, anuntind produsele pe care le-au luat si data la care le vor plati?

2. Ati platit contravaloarea produsului, sefa dumneavoastra fiind de fata.

Cind s-a intimplat acest lucru - inainte sau dupa ce a inceput ancheta disciplinara?
Da exista aceasta practica
1 da era de fata
2 inainte de cercetarea disciplinara (nici macar nu eram acolo.....mi-a facut referat cat timp eu eram in concediu )
Ultima modificare: Vineri, 7 August 2009
Beauty, utilizator

Alte discuții în legătură

Termenul de emitere a deciziei de concediere disciplinara toushou toushou [b]Articolul 268, aliniatul 1, [/b] din Codul Muncii spune: - Angajatorul dispune aplicarea sancţiunii disciplinare printr-o decizie emisă în formă ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara prealabila ContSters82010 ContSters82010 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Un angajat a sustras bunuri din magazinul unde lucra. Si-a recunoscut fapta dar prejudiciul este de 14.000 lei si a promis ... (vezi toată discuția)
Referat sanctiune disciplinara bogdan30ro bogdan30ro Va rog, ajutati-ma cu un sfat. Am un sef care a fost jignit de un salariat. Seful a venit la mine si mi-a zis ca, pentru al sanctiona, trebuie sa-i fac un ... (vezi toată discuția)