Buna ziua tuturor
Intrebarea mea este urmatoarea:se poate face de doua ori cercetare disciplinara?Prima data am fost cercetata pentru alte motive ....nu a venit nici o decizie iar acum primesc prin curier (la domiciliu) o alta convocare insotita de decizia de suspendare a cmi pe durata cecetarii disciplinare privind alt motiv(de data asta f serios)
Pe convocare scrie ca ataseaza copii ale actelor doveditoare dar acestea nu sunt atasate nicaieri.
Puteti sa ma lamuriti?
multumesc!
Parerea cea mai plauzibila in cazul meu este ca angajatorul si-a dat seama ca o eventuala decizie privind sanctionarea desfasurata in concediu medical poate fi lovita de nulitate si-atunci m-a convocat pentru urmatoarea cercetare disciplinara in primele 5 zile dupa incetarea cm.
Referitor la numarul referatului , va asigur ca nu exista nici un numar(chiar am mai verificat inca o data)
Mentionez ca vorbesc in nume personal deci chiar eu ma aflu in situatia prezentata
Rspund pe aceasta cale utilizatorului clio06 ca da ..am stat de pe 22 iulie in cm care expira pe 31 august( din pacate cu reale probleme de sanatate)
Va multumesc tuturor pentru atentie!
Imi cer scuze, Beaty, am confundat in mesajul anterior,situtai expusa de tine in nume personal ca o situtie care este discutata tot aici pe forum in numele altei persoane.
Este util cand vei merge la convocare sa soliciti sa ti se dea copii ale documentelor la care s-a facut referire si copie a referatului care sta la baza.
Ai putea sa le soliciti si anterior, pentru ca era scris in Convacare ca sunt atasate, dar nu le-ai primit.
Poate asa o sa iti poti pregati mai bine apararile.
La convocare poti sa soliciti pe reprezentantul salariatilor, sau al sindicatului, daca aveti, pentru a te sprijini.
Este un drept al angajatului
Copie a procesului verbal de cercetare ti se poate elibera pe loc, pentru ca pe acel PV va seman comisia si vei semna si tu. In momentul in care semnezi un document ai dreptul sa soliciti o copie.