tgeorgescu a scris:
Trebuie sa convingeti un procuror ca ar fi vorba de o infractiune, caci nu aveti nicio calitate de a urmari penal presupusele infractiuni ale altora.
Mai inainte de a convinge un procuror ca ar fi vorba de o infractiune,Trebuie sa te conving mai intai pe d-ta ca un magistrat care nu motiveaza in drept orice proba ridicata ca exceptie in lamurirea cauzei spre aflarea adevarului, este considerata ca fiind infractiune de abuz in serviciu.
Citeste si d-ta mai bine ce este abuzul in serviciu.
Art. 297
(1) Fapta funcţionarului public (magistratului) care,
în exercitarea atribuţiilor de serviciu, nu îndeplineşte un act sau îl îndeplineşte în mod defectuos şi
prin aceasta cauzează o pagubă ori o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice
Cu alte cuvinte, eu daca vad ca magistratul nu a motivat in drept de ce nu a admis proba indicata de mine, consider ca imi cauzeaza o paguba ori o vatamare a dreptului meu in vederea aflarii a adevarului, iar aceasta este un abuz in serviciu.
Răspunderea penală a magistraţilor poate fi pusă în discuţie,cu referire la infracţiunea analizată,numai în situaţiile în care aceştia şi-au exercitat funcţia cu rea-credinţă, adică au cunoscut caracterul vădit nelegal al acţiunilor lor, urmărind sau acceptând vătămarea intereselor legale ale unei persoane.