avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Consecinte posesie Marijuana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Consecinte posesie Marijuana

Buna seara, am 23 ani si ieri am fost prins impreuna cu un prieten de jandarmerie avand asupra noastra un joint si un plic cu 0.2 - 0.3 g de marijuana. Intrebare: care sunt consecintele pentru aceasta fapta ? risc sa am cazierul patat sau dosar penal ? ce pot face pentru a scapa doar cu o amenda administrativa, nu penala ?
Cel mai recent răspuns: Rose-Marie Mihailovici , Avocat 19:45, 19 Aprilie 2016
Da, asa este! Am observat tarziu! Dar asa cum descrie fapta, daca nu era declarat neconstitutional, era aplicabil textul de lege cu mari sanse...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate întâmpla dacă ești prins cu o cantitate nesemnificativă de droguri de mare risc? ContSters483221 ContSters483221 Un prieten a fost prins zilele astea de niste jandarmi cu un sfert de pastila ce se incadreaza la categoria drogurilor de mare risc. El a fost dus la sectie ... (vezi toată discuția)
Am fost ieri la saga festival și am fost prins de ... silviu1406 silviu1406 Buna ziua , Am fost ieri la saga Festival și am fost prins de Jandarmerie cu jumătate de pastila de Extasy la mine .Care sunt riscurile și cum ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Prins cu canabis Blaga Miahil Blaga Miahil Intr o seara de samabata am fost prin cu un grinder cu canabis (max0,5) foițe , filtre pentru tabacco și suna de 470 de lei la mine in urma unei razii intr ... (vezi toată discuția)