avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cercetare disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cercetare disciplinara

Este vreo problema daca am intocmit procesul verbal privind cercetarea disciplinara a doua zi dupa ce a fost convocat salariatul? Acesta nu s-a prezentat.
Cel mai recent răspuns: lorelayold76 , utilizator 16:59, 10 Septembrie 2009
nu este nevoie
Nu se depune la ITM si nu se inregistreaz ain cartea de munca (daca nu e decizie de desfacere disciplinara a cim)
Puteti face mentiune respectiva, poate este chiar indicat.
Eu cred ca se depune la ITM acea decizie de sanctionare ... actele privind executarea, suspendarea, modificarea si incetarea contractelor individuale de munca, se depun la ITM in termen de 5 zile de la perfectarea acestora :)

Normal procesul-verbal se incheie in ziua in care s-a facut convocarea si nu a doua zi.
1. prin sanctionare cu x% din salariu nu are loc nici-o modificare a CIM :">

2. da, asa e normal, dar si daca il face a doua zi, mai ales in situatia in care salritul nu s-a prezentat, nu ced ca este un motiv care sa duca la anularea deciziei, deci nu constituie nici un impediment.
Eu cred ca are loc o modificare a salariului de baza ....;)

Alte discuții în legătură

Sanctiunile se inscriu in carnetul de munca devil_advocate devil_advocate Se inscriu in carnetul de munca sanctiunile urmatoare: - suspendarea CIM cu o perioada de pana la 10 zile; - reducerea salariului de baza cu 5-10% pe o ... (vezi toată discuția)
Sanctionare disciplinara rrramor rrramor Sanctionarea angajatului cu 10% din salariu pentru 3 luni, se trece in carnetul de munca? Daca da....ce trec si in baza carui act voi reveni la salariul normal ... (vezi toată discuția)
Decizie de sanctionare alinaion82 alinaion82 Buna ziua! Avem un angajat pe care l-am cercetat disciplinar si am emis decizia de sanctionare (reducerea salariului de baza pe 3 luni cu 10%). Intrebarea ... (vezi toată discuția)