MIHAI GRIGORE a scris:
Bineinteles ca exista o lege! Legea constructiilor!
Faceti imediat plangere la Inspectoratul de Stat in Constructii si la directia Disciplina in Constructii din cadrul Primariei in a carei raza se afla imobilul.
Holul este parte comuna a blocului si fiecare apartament are o cota parte indiviza din partile comune , cota parte care este stipulata in contractul de vanzare cumparare al fiecarui apartament. Practic acest vecin nu va putea NICIODATA sa inchida acel hol decat daca are ACORDUL TUTUROR PROPRIETARILOR!
SUCCES!
=D>
Problema intre timp a degenerat, usa e mutata cu 3m mai in fata contrar vointei mele. Cica au fost in control oameni de la primarie dupa ce am facut sesizarea, dar cam am dubii pt. ca mi s-a spus ca voi fi sunata ca sa fiu si eu de fata la acea inspectie si nici pomeneala de asa ceva. Rasp. primit prin posta de la primarie a sunat astfel: daca 55 de proprietari ai acestei aosciatii sunt de acord ca ala sa-si mute usa, eu n-am decat sa tac si sa inghit in sec. Eu nu-s satisfacuta de acest rasp. pt. ca practic nu mi se spune daca usa respectiva e mutata conform nu-stiu-carei-legi, publicata in Monitorul Oficial in nu-stiu-care-data. Pare doar un rasp. care se scrie de obicei la acest tip de sesizari.
Ce pot sa fac mai departe? Eu vreau sa vad o lege care sa ma ajute sa-i pot readuce usa de la intrarea in ap. la forma initiala pusa de constructor.