Locuiesc in Cluj-Napoca si am o problema in blocul in care locuiesc: apartam. meu este situat pe coloana de mijloc , are 2 cam. si spatiul e extrem de mic. Vecinul din dreapta ( care are apartam. pe colt cu 3 cam.) s-a apucat sa-si removeze apartam. , a spart si a mutat la pereti ( habar n-am daca are sau nu aprobare pt. asa ceva) si acuma si-a dat seama ca dupa toate transformarile astea nu are un hol unde sa-si depoziteze bicicletele si pantofii si vrea sa-si prelungeasca usa apartam.pana aproape de a mea, deci sa inchida din spatiul comun al blocului. Evident eu nu-s de acord ( spatiul e ff mic si fac fff mare galagie, absolut orice se aude de nu se poate odihni omul in casa lui).
Deja , in mom. in care va scriu a inchis holul blocului pt. a si-l face parte integranta din apartam. sau peste vointa mea ( desi i-am spun de nemumarate ori ca nu sunt de acord, a inceput sa ma ameninte ca -mi va face viata un calvar si daca sunt de acord si daca nu si a zis ca nu-l intereseaza nici daca se va ajunge la tribunal.......el tot isi pune usa unde vrea el!) ,deci...... eu ce pot sa fac? Exista vreo lege care sa-i interzica sa faca acest lucru si implicit daca va muta usa aceea sa-i fie aplicata vreo amenda si sa fie obligat sa-si strice "lucrarea'?
Astept urgent un rasp.
Va multumesc anticipat.
Usa cu care s-a inchis ilegal coridorul comun la blocului fara voia mea a fost intre timp demolata, s-a purtat razboi prin 2 instante, a fost extrem de greu.
Dar individul tot nu s-a potolit si are de gand sa-si zideasca iara usa exact pe acealsi loc.Are voie sa sfideze verdictul a 2 instante judecatoresti si sa nu pateasca nimic ? Ce pot face in acest caz?
Astept ideile dv.
Multumesc.
Perete balcon
george69ionescu
am cumparat un apartament prin programul prima casa,construit in anul 1980. Dupa ce m-am mutat in el la 5 luni ,am obs. ca balconul meu are dimensiumile mai ... (vezi toată discuția)