Ok, o sa caut toate info ca sa le fac plangere!
Da, doamnele care vin la monitorizarea respectarii programului de vizita (pe care l-am cerut eu pt ca nu imi dadea copilul conform conventiei) sunt bodygurazi fostei sotii!
Am rugat-o pe fosta sotie, eu si nu ele, sa nu ma vina in fata blocului sau pe scarile blocului ca sa ia copilul iar ea a spus ca "o lasa rece" aceasta rugaminte si ca vine unde are ea chef.
Am intrebat-o ultima data de ce tot iese in fata blocului ca sa ia copilul iar doamnele de la protectie m-au acuzat ca eu tot timpul vin cu acuzatii (asta probabil pt ca stiau de plangerea pe care am facut legata de art din 272).
Eu nu sunt cel care face scandal ci fosta sotie, insa ei nu-i reproseaza nimeni nimic!
De ex, a iesit in fata blocului la ora la care trebuia sa aduc eu copilul, insotita fiind de doamnele de la DGASPC, ca sa verifice impreuna cu ele dc eu am scaun de masina la copil! Desi eu eram deja afara din masina, cu tot cu copil! Si inspectia asta s-a realizat d-abia dupa 2 ani de cand tot iau si aduc copilul cu masina, fix acum s-a gasit ea sa verifice (evident tot dupa ce am facut plangerea la protectie).
Am venit insotit de logodnica mea ca sa fie martora acestor scene si protectia copilului, la urletele fostei sotii, s-a luat tot de logodnica mea ca nu are ce cauta sa ma insoteasca (desi predarea si primirea copilului intotdeauna s-a facut la usa domiciliului sau pe scari, deci nu in casa fostei sotii).
Mai mult, au imbrancit-o pe logodnica mea ca sa nu stea langa mine iar fosta sotie i-a smuls copilul din brate peste balustrada scarilor, de fata cu protectia copilului. care nu a comentat nimic, ele tot cu logodnica mea aveau treaba.
Inainte de aceasta atitudine, fosta sotie i-a facut plangere la politie logodnicei mele pe motiv ca a amenintat-o pe ea ca ii ia copilul (evident ca discutia nu a fost asa ci tot fosta sotie a inceput cu injurii la adresa logodnicei mele, toate acestea de fata cu copilul, iar logodnica mea doar o intreba de ce o jigneste de fata cu copilul).
Ei, avand plangerea respectiva facuta la politie, fosta sotie a spus mai departe la protectia copilului ca noi suntem agresivi si scandalagii (indiferent dc nu a rezolvat nimic cu plangerea respectiva pt ca politia a inteles ca e vorba de o sicana).
Bineinteles ca protectia copilului au crezut-o pe ea si i-au interzis logodnicei mele sa participe pe motiv ca - ghici ce? - e agresiva si fosta sotie se simte amenintata de catre ea! (a fost penibil la politie cand am fost chemati - si eu si logodnica mea - si ne-au vazut politisti - mai ales pe logodnica mea care e o mana de om - au zis ca nu parem asa fiorosi precum am fost descrisi de catre fosta)
Toate sicanele astea sunt un proces intreg de fabricare de dovezi in procesul pe care i l-am intentat, mai ales ca eu am o gramada de dovezi reale din care reiese f clar ca neglijeaza copilul.
Din pacate pt mine nu am filmarea acestor situatii, nu am stiut exact dc am dreptul sa filmez sau nu, insa o am martora pe logodnica mea iar de la protectia copilului erau 2 doamne, care mai mult ca sigur vor relata povestile spre sustinerea fostei sotii.