Au raspuns la sesizarea mea, raspuns care a venit dupa 2 luni de cand am facut sesizarea si in care imi spun ca:
"se va proceda la evaluarea situatiei copilului in contextul semnalat de mine, urmand a se luat masuri in conformitate cu prevederile legale si potrivit competentelor lor si cu respectarea principiului interesului superior al copilului"
adica o vrajeala!
Le-am dat toate dovezile necesare care atesta ca s-a incalcat art 27, al 4 din 272/2004 care se sanctioneaza cu amenda si ei spun ca "evalueaza". Asta in conditiile in care am sunat sa-i intreb de ce intarzie cu raspunsul (am inregistrarea) si mi-au zis ca s-a format comisie ca sa se analizeze cazul si, iata, ca mi-au raspuns ca inca se analizeaza!
Cum e posibila tergiversarea asta? adica dc pe mine ma prinde politia ca trec cu masina pe rosu stau ei sa evalueze situatia 2 luni si apoi iar inca niste luni/ani pana aplica legea?
Este bataie de joc pe banii nostri!
Am sunat la telefonul copilului (pt ca p-ala mi l-au dat in raspunsul la sesizare) ca sa discut cu persoana care a semnat raspunsul, mi-au zis ca ea nu poate sa fie contactata telefonic, cand am insistat, mi-au dat totusi un numar la care mi-a raspuns o doamna care mi-a zis ca persoana respectiva nu poate sa discute la telefon pt ca e tot timpul in sedinte! pe bune?
Nu stiu...dar voi face toate plangerile necesare ca bataia asta de joc sa inceteze! O sa retrag si cererea de monitorizare a respectarii programului de vizita pe care am facut-o la ei si care s-a intors impotriva mea (acum nu doar ca trebuie sa ma apar in fata fostei sotii de toate acuzatiile ei aberante ci si in fata lor si dc ma apar imi spun ca sunt agresiv sau caut scandal, dar ei nu-i fac niciodata observatie).
Vad ca in raspunsul lor precizeaza ca "situatia minorei va si inclusa in programul de monitorizare" - pai e deja program de monitorizare, mai face altul?
Atata incompetenta nu am mai vazut!