avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Liste Intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Liste Intretinere

Buna ziua. Am si eu o intrebare si totodata o nelamurire. este legal ca administratorul blocului sa incaseze intretinerea inainte de afisarea listelor si daca exista diferente intre incasare si liste sa faca regularizare? eu chiar nu mai inteleg nimic....asa mi-au raspuns cei de la asociatie ...ce daca nu e pusa lista noi incasam si pe urma facem regularizarea....adica niciodata ca nu am vazut asa ceva in liste . Va multumesc.
Banii de la datornici nu se strang cu usurinta. Cine nu poate sau nu vrea sa plateasca, n-o va face nici daca administratorul il roaga cu slujbe.
De la restantieri banii se strang ori avand rabdare sa-si rezolve problemele materiale, ori dandu-i in judecata. Iar daca ii dai in judecata, problema se rezolva in luni de zile, poate ani de zile, nu imediat.
Administratorul nu poate baga mana in buzunarul nimanui ca sa-i ia banii.
Dar e usor sa vorbim vorbe.

fotbalistul a scris:
Si da,eu sunt unul din cei carora administratorul a venit sa imi ceara in avans plata intretinerii. A batut din usa in usa ca sa stranga bani sa plateasca caldura. Si am dat desi nu eram obligat si nici nu locuiam acolo.

Interesant domnule! Cum oare a batut la usa dumneavoastra care nu locuiati acolo si totusi ati deschis si-ati platit.
Dar eu tin sa va cred pentru ca am patit-o si eu. Eram la o prietena si a batut unul tare in usa de credea ca o sparge. De teama am scos 100 euro din buzunar si-am scapat cu fuga. Apoi am aflat ca era administratorul dumneavoastra care-i cerea bani in avans prietenei (era sa spun concubinei mele). Am considerat ca am dat pentru consumatie si nu am mai calcat stramb dupa aceea. :offtopic:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizari asociatie proprietari ContSters191229 ContSters191229 Buna seara!.As vrea sa ma lamuriti si pe mine daca e corect sa platesc penalizari care nu apar pe lista de cheltuieli lunare.Administratorul zice ca da, eu nu ... (vezi toată discuția)
Doi proprietari nu vor sa plateasca consumul pausal calculat de techem piticot20 piticot20 Buna seara, avem doi proprietari in bloc care nu au fost acasa in ziua cand cei de la Techem au venit sa citeasca repartitoarele si bineinteles au fost ... (vezi toată discuția)
Adeverinta frauduloasa si abuziva eliberata de asociatia de proprietari edwin edwin Pe data de 13 ianuarie a.c. m-am dus la asociatie sa iau o adeverinta necesara la vanzarea apartamentului tatalui meu, care m-a mandatat sa ma ocup de aceasta ... (vezi toată discuția)