Salutare tuturor!
Cum stati cu invatatul...ex e undeva prin nov am inteles!
Eu sunt intr-o situatie speciala: am 6 ani vechime ( carte de munca), dar nu sunt inscrisa in colegiul cons jr.Mi-am depus cererea de inscriere acum 1 luna....si deocamdata nici un rasp. Cica ei sunt "ofticati" ca doar acum apelam la ei,cand avem nevoie( la Buc s-au inregistrat 6.000 de cereri de inscriere intr-o luna).Mi-e frica sa nu refuze inscrierea...desi n-au nici un motiv legal, in lege nespecificandu-se un termen fix pana la care te poti inscrie, iar celelalte conditii le indeplinesc.
Mai este cineva in aceiasi situatie???
Totusi...este de neconceput ce se intampla, astfel daca nu se va organiza examen de primire pentru cei definitivati in functia juridica anterioara, practic dispozitiile art. 19 alin 2 nu sunt respectate.....chiar de catre cei care trebuie sa le aplice
Speram sa se organizeze macar in decembrie ex...avantaj noi..mai avem timp ptr invatat!
Mai stiti ceva de PL?
La Cluj in 8 oct se org ex de def si ptr cei ce sunt def prin efectul legii...la Bucuresti ne linistesc ca e suficienta adeverinta prin care ei motiveaza modul de dobandire a calitatii si ca e aberant ca un definitiv sa sustina ex de def.
La barouri....liniste totala..nu se stie nimic...:whistle:
trebuie sa nu uitam mandatul pe care il au avocatii (inclusiv cei din camera deputatilor), potrivit Deciziei congresului avocatilor nr. 9/2009 si anume modificarea Legii 51 sa fie aprobata asa cum a trecut de Senat
De la Baroul Cluj mi-au spus ca se urmareste reintroducerea art privind admiterea cu scutire de ex....si de aceea se tergiverseaza...ca s-au revoltat magistratii interesati sa intre in barou cu scutire de ex.
Sursa e cat se poate de sigura!
Dilema
nayra
Buna ziua tuturor,
M-am inscris recent pe acest forum si am citit multe din intrebarile si raspunsurile de pe acest forum.Poate cineva ma lamureste .Sunt ... (vezi toată discuția)