Salutare tuturor!
Cum stati cu invatatul...ex e undeva prin nov am inteles!
Eu sunt intr-o situatie speciala: am 6 ani vechime ( carte de munca), dar nu sunt inscrisa in colegiul cons jr.Mi-am depus cererea de inscriere acum 1 luna....si deocamdata nici un rasp. Cica ei sunt "ofticati" ca doar acum apelam la ei,cand avem nevoie( la Buc s-au inregistrat 6.000 de cereri de inscriere intr-o luna).Mi-e frica sa nu refuze inscrierea...desi n-au nici un motiv legal, in lege nespecificandu-se un termen fix pana la care te poti inscrie, iar celelalte conditii le indeplinesc.
Mai este cineva in aceiasi situatie???
Acelasi raspuns l-am primit si eu de la Barou...ca in 10 oct se vor intruni si vor decide data examenului, cel mai probabil in decembrie( nu am intrebat cum va fi posibil acest lucru dat fiind faptul ca PL-ul este in aer).
Mi s-a spus, de asemenea ca probabil va fi mai dificil ex ptr noi, nu se stie daca vor fi aceleasi subiecte...aceiasi tematica si daca vor contine, sau nu spete.
Multumesc. Se pare ca trimisesem bine. Mi-au raspuns. Problema mea este de competenta Consiliului UNBR din 8-11 octombrie. Fac o cerere expresa ce va fi analizata atunci.
Legea ca legea, cat timp este "in lucru" nu se pot face derogari in sensul intrarii in profesie cu scutire de examen, insa este posibil ca in lumina prevederilor Statutului, care inca nu a fost modificat, atacat etc., sa se prevada posibilitatea admiterii ca definitivi ai celor cu vechime.
Legea instituie in forma prezenta obligatia examenului pentru primire, nu si obligatia stagiului;)
Dilema
nayra
Buna ziua tuturor,
M-am inscris recent pe acest forum si am citit multe din intrebarile si raspunsurile de pe acest forum.Poate cineva ma lamureste .Sunt ... (vezi toată discuția)