Salutare tuturor!
Cum stati cu invatatul...ex e undeva prin nov am inteles!
Eu sunt intr-o situatie speciala: am 6 ani vechime ( carte de munca), dar nu sunt inscrisa in colegiul cons jr.Mi-am depus cererea de inscriere acum 1 luna....si deocamdata nici un rasp. Cica ei sunt "ofticati" ca doar acum apelam la ei,cand avem nevoie( la Buc s-au inregistrat 6.000 de cereri de inscriere intr-o luna).Mi-e frica sa nu refuze inscrierea...desi n-au nici un motiv legal, in lege nespecificandu-se un termen fix pana la care te poti inscrie, iar celelalte conditii le indeplinesc.
Mai este cineva in aceiasi situatie???
Da, daca nu se anunta nimic in saptamana ce incepe, ar fi imposibil de fixat ex pentru decembrie...da cineva examenul de Craciun? sau de Anul Nou?:))
Si totusi, daca este pentru februarie, poate ca nici anuntul nu va veni decat in decembrie:stunned:
exact, anuntul se va face numai in decembrie....! dar, maine aflam noi mai multe de la cei care au participat la intalnirea de la craiova! cum aflu ceva, va anunt!
Din pacate, la volumul de lucrari din week-end, pana saptamana viitoare destul de greu sa se publice vreun anunt, vreo decizie adoptata la acest consiliu:)
Barourile din teritoriu nu pot face anunturi oficiale in lipsa comunicatului UNBR...iar site-ul unbr nici nu functioneaza de la afisarea contestatiilor:O
Dilema
nayra
Buna ziua tuturor,
M-am inscris recent pe acest forum si am citit multe din intrebarile si raspunsurile de pe acest forum.Poate cineva ma lamureste .Sunt ... (vezi toată discuția)