avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sigurante
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sigurante

Intentionez sa propun comitetului executiv inlocuirea vechilor sigurante cu unele automate, atat din tabloul general de electricitate, cat si pe cele de la etaje. Intrebarea este: pot demara aceste lucrari cu o firma autorizata sau doar cu Electrica?
Cineva mi-a spus ca acele tablorui sunt proprietatea Electrica si doar ei au dreptul sa faca aceste lucrari.
Ultima modificare: Joi, 27 August 2009
Armenteros, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters61266 , utilizator 22:13, 1 Septembrie 2009
Cred ca nu am fost suficient de explicit.
Eu trimit la vreo 10 firme si ca sa fac o selectie de oferte cum se spune. E clar ca din moment ce vom alege o firma, cu aceea vom merge inainte si pe viitor, daca, bineinteles, lucrarea este de calitate.
Nu ati vrea sa stiti cate zile si ore pe telefon au fost necesare pentru a ii explica presedintelui sa inceapa cu subsolul. Proritatea presedintelui era sa zugraveasca. Pana la urma a renuntat sau cel putin asa mi-a dat de inteles. Sper sa nu spuna ca mine si sa faca asa cum vrea el...
In aceeasi ordine de idei. Incercati si recomandari de la cei care lucreaza cu asemenea firme. Mergeti mai la sigur.
Da, este o idee foarte buna. Multumesc mult.
ynocentta a scris:

Cat de curios poate sa fie adriantot sa afle daca chiar este laudat !Chiar despre dvs am recunoscut ca opinia dvs este ok in directia inlocuirii totale a instalatiei (cablurilor) .Scuze pentru forma incompleta in care a aparut mesajul anterior.

Cu iertare, dar sunteti o mare ghicitoare sau prezicatoare.
Cum de ati stiut dv la ora 19.53 cand ati poastat mesajul referitor la exprimarea opiniei mele, chiar laudandu-ma pentru ca am propus inlocuirea instalatiei, cand eu nu spusesem inca nimic ( va rog sa verificati )!?
Eu am intrat pe forum si-am postat mesajul la ora 22.03., adica mai tarziu cu 2 ore decat mesajul postat de dv prin care sunteti deacord cu mesajul meu.
Cred ca nici mama omida nu ar fi putut anticipa mesajul meu !
ptr adriantot,deci,avand in vedere si luand in considerare aspectele constatate de catre dvs ,sa inteleg ca apreciati laudele adresate ,sau sunteti profund mahnit ca urmare a decalajului privitor la cronologia mesajelor ?

Alte discuții în legătură

Modificare instalatie electrica hotarata doar de presedinte si administrator Adi_01 Adi_01 Buna ziua, Am descoperit in subsolul blocului doua persoane care lucrau la instalatia electrica .La intrebarea fireasca _ce faceti si cu acordul cui?_ au ... (vezi toată discuția)
Tablou electric care instalez eu. mgomez mgomez Eu nu stiu daca acest forum este potrivit pentru intrebarea mea, dar lasati-ma sa ma introduc. Sunt un American cu experienta in lucrari electrice in case ... (vezi toată discuția)
Obligația cui este schimbarea tabloului de siguranțe de pe paliere Nicosan Nicosan Obligația cui este de a schimba tablourile de siguranțe aferente fiecărui apartament precum și cablurile de la parter pana la ultimul etaj situate în casa ... (vezi toată discuția)